Preu reduït! Pure Aqua - Amar81 - 60 càpsules

Fabricante:

Amar81 Amar81

Pure Aqua - Amar81 - 60 càpsules

225693

Nou

Remineralitza el teu cos amb el poder de l'aigua de mar de La Camarga. Ideal per a salut òssia, muscular i bellesa natural. L'autocura comença aquí.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,71€

IVA inclòs

29,90€ IVA inclòs

-14%

0,43 € / ud

Més informació

Pure Aqua Amar81

Revitalitza la teva Salut amb Cada Gota de Puresa.

Què és Pure Aqua Amar81?

Pure Aqua Amar81 és un complement natural, artesanal i d'alta biodisponibilitat , creat a partir de l'aigua de mar de la reserva natural de La Camarga, a França. Aquest producte es distingeix per la seva capacitat per oferir una àmplia gamma de beneficis gràcies a les seves propietats nutritives, revitalitzants, alcalinitzants, desintoxicants i homeostàsiques .

Dissenyat per contrarestar les deficiències minerals a l'organisme, Pure Aqua Amar81 és especialment útil en la prevenció i tractament de condicions com l'osteopènia i l'osteoporosi, a més de promoure la salut òssia i muscular .

La seva influència positiva en la pèrdua de pes, així com en la salut de la pell, el cabell i les ungles, el converteix en un indispensable en la rutina d'autocura dels que busquen mantenir un benestar integral . A més, és altament recomanat per consumir abans de realitzar activitat física, ajudant a prevenir la desmineralització . Pure Aqua Amar81 és el complement essencial per a aquells conscients de la importància de cuidar-se des de dins cap a fora.

Ingredients:

Aigua de mar atomitzada, càpsula vegetal ( hidroxipropilmetilcel·lulosa ) i extracte sec de fulla i tija de bambú ( Bambusa vulgaris).

Informació nutricional:

1 càpsula 2 càpsules
Extracte d'aigua
de mar
425 mg 850 mg

Com es fa servir Pure Aqua Amar81?

Prendre 1 càpsula al dia, amb un àpat.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand

Amar81 ofereixen complements alimentosos que permeten pal·liar els símptomes amb la medicina al·lopàtica. S'ha demostrat en diferents estudis, que l'aigua de mar ofereix increïbles propietats.


Amar81, complements alimentosos a base d'aigua de mar


Combinen innovació, ciència i naturalesa per a oferir productes amb les múltiples propietats de la mar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda