Preu reduït! Zingibel C - Herdibel - 16 butllofes

Fabricante:

Herdibel Herdibel

Zingibel C - Herdibel - 16 butllofes

225311

Nou

Alleugeriment natural i suport antioxidant a cada gota amb Zingibel C de Herdibel.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,85€

IVA inclòs

20,50€ IVA inclòs

-12%

1,12 € / ud

Més informació

Zingibel C Herdibel

Fortalesa i benestar natural pel teu dia a dia.

Què és Zingibel C Herdibel?

Zingibel C d'Herdibel és un complement líquid elaborat amb una combinació única d'extractes naturals, vitamines i antioxidants , dissenyat per oferir un suport integral a la salut.

La seva fórmula inclou ingredients com a ungla de gat, harpagofit, àrnica i gingebre, reconeguts per les seves propietats antiinflamatòries i analgèsiques , que ajuden a alleujar el dolor i la inflamació . La vitamina C i l'extracte de te verd potencien el sistema immunològic , mentre que la cúrcuma contribueix a la salut articular . L'astaxantina, un potent antioxidant , protegeix les cèl·lules de l'estrès oxidatiu. El xarop d'àgave i el suc de grosell negre aporten un sabor dolç i agradable, fent de Zingibel C una opció deliciosa i saludable.

Ingredients:

Aigua, xarop d'àgave, suc concentrat de grosell negre (Ribes nigrum), extracte sec d'ungla de gat (Unicaria tormentosa), extracte sec d'harpagofit (Harpagophytum procumbens), extracte fluid d'àrnica (àrnica montana) de te verd (camellia sinensis), extracte sec de cúrcuma (curcuma longa), extracte sec de gingebre (Zingiber officinale), haematococcus pluvialis amb un 5% d'astaxantina, conservant (sorbat potàssic), edulcorant (sucralosa).

Com es fa servir Zingibel C Herdibel?

Prendre el contingut duna ampolla preferiblement en dejú, es pot barrejar amb suc o aigua. Agitar-ho abans d'obrir l'ampolla.

Presentació:

Envàs de 16 butllofes unicats de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda