Preu reduït! Bàlsam Labial Red Sunshine - Camaleon Cosmetics - 4 grams

Bàlsam Labial Red Sunshine - Camaleon Cosmetics - 4 grams

201194

Nou

Bàlsam Labial Xarxa Sunshine de Camaleon: Reparació intensa, color vermell natural i protecció solar SPF 50 per a llavis suaus i radiants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,21€

IVA inclòs

8,50€ IVA inclòs

-15%

Més informació

Bàlsam Labial Red Sunshine Camaleon Cosmetics

Cuida i embelleix els llavis sota el sol amb Red Sunshine de Camaleon, on la cura es troba amb el color.

Què és Bàlsam Labial Red Sunshine Camaleon Cosmetics?

El Bàlsam Labial Red Sunshine de Camaleon Cosmetics és una innovadora fusió de cura intensiva i bellesa vibrant per als teus llavis .

Aquest bàlsam, en un encantador to vermell , ofereix no només una hidratació profunda gràcies a la seva rica composició en mantega de karité i cacau, sinó que també assegura una protecció solar SPF 50 , resguardant els llavis contra els nocius raigs UVB i UVA.

Ideal per a qualsevol activitat a l'aire lliure, des d'un dia de platja fins a una escapada a la muntanya, aquest bàlsam repara i suavitza els llavis esquerdats, proporcionant un alleugeriment immediat i deixant un atractiu color natural . La seva fórmula enriquida amb vitamines potencia les propietats antioxidants, garantint llavis més suaus, nodrits i protegits al llarg del dia.

Ingredients:

Octyldodecanol, paraffin, octocrylene, synthetic wax, dicaprylyl ether, hydrogenated vegetable oil, cera microcristal·lina, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, polysilicone dioxide[nano], caprylic/capric triglyceride, stearic acid, theobroma cacau seed butter, glyceryl caprylate, persea gratissima oil, glycine soja oil, tocopheryl acetat, tocopherol, silica, bht, parfum, hexyl cinnamal, limonene, beta-sitosterol, benzyl benzoate, 15985, ci 77491, ci 77492, ci 77499].

Com es fa servir Bàlsam Labial Red Sunshine Camaleon Cosmetics?

Aplicar sobre els llavis tantes vegades com calgui.

Presentació:

Envàs de 4 grams.

Brand

Camaleon Cosmetics forma part del grup Harmonia amb seu a Saragossa i Eivissa, nascuts en 1980. És una empresa familiar de segona generació que està liderant el mercat de cosmètica natural a Espanya.


Camaleon Cosmetics, tractaments cosmètics segurs i naturals


Fabriquen productes naturals evitant l'ús de químics, parabenos i substàncies perjudicials per a la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda