Fabricante:

SoulTree SoulTree

Bàlsam labial Lotus - SoulTree - 3,5 grams

225199

Nou

Revitalitza i protegeix els teus llavis amb el Bàlsam labial de Lotus de SoulTree, una fórmula antioxidant per a llavis suaus i elàstics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,99€

IVA inclòs
2,57 € / g

Més informació

Bàlsam labial Lotus SoulTree

¡Besa la sequedat adéu! Nodreix i protegeix els teus llavis amb la riquesa natural del Bàlsam de Lotus de SoulTree.

Què és Bàlsam labial Lotus SoulTree?

Amb el Bàlsam labial reparador de Lotus de SoulTree, gaudiràs d' una cura labial incomparable, especialment dissenyat per a llavis danyats i madurs.

La seva rica fórmula està impregnada de propietats antioxidants , mantega clarificada, mantega de Kokum i una barreja exclusiva de set olis ecològics, assegurant una hidratació profunda, lluminositat i elasticitat als teus llavis.

Aquest bàlsam no només treballa per mantenir els teus llavis suaus i prevenir la sequedat , sinó que també contribueix a la cura integral de la teva pell labial. Amb un 84% d'ingredients ecològics i 100% natural, aquest producte és lliure de conservants i dissolvents i garanteix una aplicació segura i beneficiosa.

Ingredients:

Cera alba (beeswax), Isoamyl laurate, Ricinuscommunis (castor) seed oil*, Helianthus annus (sunflower) seed oil*, Sorbitanolivate, Olea europaea (olive) fruit oil*, Butyrum (clarified butter), Cocos nucifera (coconut) , Prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, Prunus Amygdalusdulcis (almond) oil*, Vitis vinifera (grapeseed) seed oil, Copernicia cerifera (carnuba) cera, Nelumbo nucifera (pink lotus) flower extract, Garcinia indica ( Theobroma cacau (cocoa) seed butter, Tocopherol, Vanilla plantifoliafruit oil, Rosa damascena flower oil, Alcohol, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**CI77007, CI 77492.

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Bàlsam labial Lotus SoulTree?

Aplicar als llavis quan ho consideri necessari.

Presentació:

Envàs de 3,5 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda