Fabricante:

SoulTree SoulTree

Bàlsam labial Viola i Kokum - SoulTree - 3,5 grams

225200

Nou

Alleugeriment i suavitat instantània per a llavis secs amb el Bàlsam labial Viola i Kokum de SoulTree, 100% natural i profundament nutritiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,99€

IVA inclòs
2,57 € / g

Més informació

Bàlsam labial Viola i Kokum SoulTree

Sent la diferència als teus llavis amb SoulTree. Hidratació profunda, suavitat sublim i tot natural.

Què és Bàlsam labial Viola i Kokum SoulTree?

El Bàlsam labial Viola i Kokum de SoulTree és un elixir de suavitat i reparació per als llavis secs i esquerdats . Formulat amb el poder calmant dels extractes frescos de Viola , aquest bàlsam treballa intensament per restaurar la hidratació i alleujar la incomoditat .

En la seva essència, combina la rica mantega clarificada, la mantega de Kokum i una selecció exclusiva de set olis ecològics, creant un tractament nutritiu integral . Aquest bàlsam no només hidrata i il·lumina, sinó que també promou l'elasticitat, deixant els llavis increïblement suaus i llisos. Amb una formulació 100% natural, SoulTree ofereix una cura labial sense igual per a una experiència de bellesa conscient i saludable.

Ingredients:

Cera alba (beeswax), Isoamyl laurate, Ricinuscommunis (castor) seed oil*, Helianthus annus (sunflower) seed oil*, Sorbitanolivate, Olea europaea (olive) fruit oil*, Butyrum (clarified butter), Cocos nucifera (coconut) , Prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, Prunus amygdalusdulcis (almond) oil*, Vitis vinifera (grapeseed) oil,Copernicia cerifera (carnuba) cera,Viola odorata (neelpushp) extract, Garcinia indica (kokum) seed butter cocoa) seed butter, Tocopherol, Vanilla plantifolia fruit oil,Lavandula officinalis flower oil, Linalool**, Coumarin**, Geraniol**, Limonene**, Citronellol**CI77742, CE 77891, CE 77492,

*De cultius ecològics. **D'olis essencials.

Com es fa servir Bàlsam labial Viola i Kokum SoulTree?

Aplicar als llavis quan ho consideri necessari.

Presentació:

Envàs de 3,5 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda