Preu reduït! Venacold Gel Bio Venarol - Herbora - 200 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Venacold Gel Bio Venarol - Herbora - 200 ml

224046

Nou

Gel refrescant i calmant per a les cames amb ingredients naturals que promouen la circulació sanguínia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,64€

IVA inclòs

20,75€ IVA inclòs

-15%

8,82 € / 100 ml

Més informació

Venacold Gel Bio Venarol Herbora

Frescor i alleujament per a les cames amb el poder de la natura.

Què és Venacold Gel Bio Venarol Herbora?

Venacold Gel Bio Venarol és un gel tòpic especialment formulat per alleujar la sensació de pesadesa i cansament a les cames . Conté una combinació única d' ingredients naturals , entre els quals s'inclouen menta piperita, mentol, xiprer mediterrani, niaouli, castanyer d'índies, hipèric, harpagofit, ginkgo biloba, ruscus i hamamelis virginiana, tots ells reconeguts pels seus beneficis per a la circulació sanguínia l'alleujament de la inflor .

Moltes persones pateixen de mala circulació, especialment a les extremitats inferiors, cosa que pot portar a l'acumulació de líquids, inflor, varius i altres problemes. Venacold Gel Bio Venarol ofereix una solució natural i efectiva per a aquests problemes, proporcionant un alleugeriment refrescant i calmant per a les cames cansades i pesades .

Ingredients:

Aqua, Alcohol Denat*, Mentha Piperita Oil, Menthol, Cupressus Sempervirens Leaf/nut/stem Oil*, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil*, Aesculus Hipocastanum Extract, Hypericum Perforatum Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Gink , Hamamelis Virginiana Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Acrylats/c10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Ci 42090.

*Ingredients Provinents D'Agricultura Ecològica.

Com es fa servir Venacold Gel Bio Venarol Herbora?

Aplicar sobre les cames de manera circular i ascendent des dels peus fins a les anglès, al matí ia la nit. Efectuar suaus massatges fins a la completa absorció. Es recomana aplicar més sovint a l'estiu o en situacions de molta calor.

Advertiments

No aplicar sobre ferides obertes. No aplicar a nens menors de 3 anys. Evitar el contacte directe amb els ulls. No ingerir. Mantenir allunyat de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda