Preu reduït! Dolgi Plus Cames Pesades Bifemme - Ynsadiet - 125 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Dolgi Plus Cames Pesades Bifemme - Ynsadiet - 125 ml

181495

Nou

Gel refrescant amb Mentol, Rusco i Castaño de Indias que alleuja i revitalitza les cames pesades, millorant la circulació i reduint la inflamació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,72€

IVA inclòs

11,80€ IVA inclòs

-26%

6,98 € / 100 ml

Més informació

Dolgi Plus Cames Pesades Bifemme

Refresca, revitalitza i alleuja les teves cames. Posa en moviment la sensació de lleugeresa!

Què és Dolgi Plus Cames Pesades Bifemme?

Dolgi Plus Cames Pesades Bifemme és una solució dissenyada específicament per contrarestar la insuficiència venosa que provoca la sensació de cames pesades i cansades .

Formulat amb Mentol, Rusco i Castaño de Indias , aquest gel ajuda eficaçment amb els símptomes associats a problemes circulatoris, tais com inflor, rampes, envermelliment i pruïja . La sensació de frescor que produeix el mentol no només alleuja immediatament, sinó que també estimula la circulació sanguínia, ajudant a reduir la retenció de líquids i la inflamació .

A més, l'efecte rubefacent del mentol, que produeix un augment del flux sanguini visible a través de l'envermelliment de la pell, es combina amb les propietats circulatòries del Rusc i Castanyer d'Índies per millorar la circulació i alleujar la pesadesa . Usar Dolgi Plus regularment pot oferir un alleugeriment durador d'aquests símptomes i millorar la qualitat de vida dels que pateixen insuficiència venosa.

Ingredients:

Aqua, Alcohol Denat, Trideceth-9, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Menthol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Propylene Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Ruscus Aculeatus Sotpote, Aesculus Tetrasòdium Edta, Ci 19140, Ci 14720, Limonene, Eugenol, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Isoeugenol, Coumarin, Benzyl Alcohol.

Com es fa servir Dolgi Plus Cames Pesades Bifemme?

ÚS TÒPIC. Ús extern.

No aplicar sobre ferides ni mucoses. Evitar el contacte amb els ulls. Aplicar sobre la pell neta i seca preferentment després de la dutxa o abans de ficar-se al llit. Fer massatges amb moviments circulars (preferentment de baix a dalt) fins a la seva completa absorció

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda