Preu reduït! Circal Gel Cames Cansades - Algologie - 200 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Circal Gel Cames Cansades - Algologie - 200 ml

224706

Nou

Gel natural amb propietats refrescants i calmants que millora la circulació i alleuja la sensació de pesadesa en cames cansades i inflades.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,62€

IVA inclòs

21,32€ IVA inclòs

-22%

8,31 € / 100 ml

Més informació

Circal Gel Cames Cansades Algologie

Refresca, calma i alleuja les cames cansades amb Circal Gel d'Algologie.

Què és Circal Gel Cames Cansades Algologie?

Circal Gel Cames Cansades d'Algologie és un gel natural formulat amb ingredients actius d'origen vegetal, dissenyat per proporcionar alleugeriment i benestar a les cames cansades i inflades .

La seva fórmula conté propietats refrescants i calmants que milloren la circulació sanguínia i proporcionen una sensació de relax immediata, alleujant progressivament la sensació de pesadesa a les cames .

A més, aquest tractament corporal ajuda a afavorir la circulació i alleujar la pesadesa de les cames , proporcionant una sensació de descans i benestar durant tot el dia. És ideal per a persones que passen molt de temps de peu o assegudes, o després d'un dia esgotador.

Ingredients:

Aqua (water), alcohol denat. esalpínia Spinosa Gum, Citrus Limon Peel Extract, Solidago Virgaurea Extract , Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract , Fucus Vesiculosus Extract , Triethanolamine, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Ethylhexylglycerin, Sodium Phyta.

Com es fa servir Circal Gel Cames Cansades Algologie?

Es recomana aplicar tantes vegades com calgui, fent massatges a les cames de baix a dalt.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda