Fabricante:

Ballot-Flurin Ballot-Flurin

Bàlsam de Cura dels Pirineus Bio - Ballot -Flurin - 30 ml

225100

Nou

Protegeix, repara i calma la pell. Formulat amb 26% de cera d'abella i 5% de pròpolis negre, és essencial per a la cura a totes les estacions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,95€

IVA inclòs
59,83 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam de Cura dels Pirineus Bio Ballot-Flurin

Pell cuidada i protegida, a qualsevol estació. Naturalment poderós.

Què és Bàlsam de Cura dels Pirineus Bio Ballot-Flurin?

Descobreix el Bàlsam de Cura dels Pirineus Bio Ballot-Flurin, el teu aliat perfecte per protegir i restaurar la teva pell . Dissenyat per calmar irritacions i brindar protecció a àrees sensibles com nas i llavis , aquest bàlsam també és efectiu per rejovenir zones afectades, com les mans resseques i àrees amb rascades .

A més, és ideal per curar i refrescar els teus peus . El seu ús és simple: s'aplica amb un suau massatge a les àrees que requereixen atenció, proporcionant alleugeriment i benestar . Compost per un 26% de cera ultrafina d'abella i un 5% d'extracte de pròpolis negres, aquest bàlsam regenerador ofereix una cura integral, protegint i calmant la teva pell , sense importar l'estació de l'any. Ja sigui a la calor de l'estiu o al fred de l'hivern, la teva pell estarà arrecerada i revitalitzada.

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil*, Cera Alba*, Glycerin*, Alcohol*, Lavandula Latifolia Herb Oil*, Linalool, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Propolis Cera*, Myroxylon Balsamum Pereirae Balsam Extract, Tocopherol, Bisabolol*, Ben Limonene, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Benzyl Alcohol, Eugenol.

*Ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica.

Com es fa servir Bàlsam de Cura dels Pirineus Bio Ballot-Flurin?

Aplicar mitjançant un massatge a les parts del cos sensibles i adolorides.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1970, compromesos amb la innovació i la salut global a través de l'harmonia entre les abelles i els humans. Ballot-Flurin és un pioner en la apicultura dolça i pràctiques d'Apiculture DOUCE®.


Ballot-Flurin, 50 anys de compromís i respecte cap a les abelles


Els seus principis es basen en la comprensió, cura, integritat i responsabilitat cap a les abelles. Han liderat la revolució en pràctiques apícoles al llarg de cinc dècades a Europa.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda