Preu reduït! Crema Reafirmant Corporal - Algologie - 200 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Reafirmant Corporal - Algologie - 200 ml

224700

Nou

Tractament enriquit amb oligoelements, vitamines i minerals que enforteix, reafirma i tonifica els teixits, mentre nodreix i regenera la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,91€

IVA inclòs

37,27€ IVA inclòs

-22%

14,46 € / 100 ml

Més informació

Crema Reafirmant Corporal Algologie

Recupera la fermesa i la tonificació de la teva pell amb la Crema Reafirmant Corporal d'Algologie.

Què és Crema Reafirmant Corporal Algologie?

La Crema Reafirmant Corporal d'Algologie és un tractament corporal enriquit amb oligoelements, vitamines i minerals, dissenyat per enfortir, reafirmar i tonificar els teixits, mentre nodreix i regenera l'epidermis .

Aquesta crema de textura rica s'aplica fàcilment i s'absorbeix ràpidament , penetrant a les capes més profundes de la pell per oferir resultats visibles. En aplicar-la matí i nit amb un massatge circular a les zones afectades , aquesta crema no només ajuda a mantenir l'elasticitat de la pell jove, sinó que també potencia els efectes dels tractaments reductors.

A més, proporciona nutrició i tonificació , deixant la pell més ferma, suau i saludable. És el complement perfecte per a qualsevol rutina de cura corporal, especialment per a aquells que busquen recuperar la fermesa i elasticitat de la pell.

Ingredients actius:

Algues Laminàries, Oligoelements, Vitamina A i Extracte de Reina dels Prats.

Com es fa servir Crema Reafirmant Corporal Algologie?

Abans de la seva aplicació, friccionar amb un guant de crinera humectat o bé aplicar una màscara a la zona a tractar per treure les cèl·lules mortes. Aplicar la crema un parell de cops al dia, matí i nit.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda