Preu reduït! Emulsió Hidratant Phyto Svelte - Algologie - 500 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Emulsió Hidratant Phyto Svelte - Algologie - 500 ml

224698

Nou

Emulsió lleugera i nutritiva formulada amb principis actius naturals, extractes vegetals i algues. Hidrata i nodreix intensament l'epidermis, reafirma i recupera l'elasticitat de la pell. Ideal per a pells normals i, especialment, per a pells seques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,92€

IVA inclòs

24,48€ IVA inclòs

-22%

3,78 € / 100 ml

Més informació

Emulsió Hidratant Phyto Svelte Algologie

Revitalitza i rejoveneix la pell amb l'Emulsió Hidratant Phyto Svelte d'Algologie.

Què és Emulsió Hidratant Phyto Svelte Algologie?

L'Emulsió Hidratant Phyto Svelte d'Algologie és una emulsió lleugera però poderosa que hidrata i nodreix intensament la pell.

Formulada amb principis actius naturals , extractes vegetals i algues, aquesta emulsió aporta hidratació i nutrició a l'epidermis, ajudant a reafirmar i recuperar l'elasticitat de la pell .

És especialment recomanada per a pells seques, però també és adequada per a pells normals. La inclusió d'algues a la fórmula aprofita les seves propietats hidratants i revitalitzants, cosa que fa que aquesta emulsió sigui un producte essencial per a la cura diària de la pell . En aplicar regularment l'Emulsió Hidratant Phyto Svelte, la pell se sentirà més suau, flexible i rejovenida .

Ingredients actius:

Amb 18 extractes vegetals diferents. Extracte d'Algues Fucus i Laminària, Olis de Ricí, Ametlles Dolces, Alvocat, Coco, Jojoba, Macadamia i Onagra, Derivat d'Oli d'Oliva, Mantega de Karité, Aloe Vera, Vitamina E, Panthenol, Essència de Lavanda, Extracte de Tepe Camamilla, Centella Asiàtica i Vitamina F.

Com es fa servir Emulsió Hidratant Phyto Svelte Algologie?

Aplicar aquesta emulsió hidratant sobre la pell, un cop acabat la neteja personal, amb lleugers massatges circulatoris, fins a la seva total penetració. Un cop absorbida, no taca la roba.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda