Fabricante:

SoulTree SoulTree

Crema Hidratant Albercoc - SoulTree - 30 ml

225202

Nou

Nodreix i suavitza la teva pell amb la Crema Hidratant d'Albercoc de SoulTree. Fórmula ayurvèdica BIO per a cara i cos.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

2,90€

IVA inclòs
9,67 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant Albercoc SoulTree

Pell radiant i nodrida amb SoulTree. Descobreix la màgia ayurvèdica a cada aplicació.

Què és Crema Hidratant Albercoc SoulTree?

La Crema Hidratant d'Albaricoque de SoulTree és un delit ayurvèdic BIO per a la pell, formulada tant per al rostre com per al cos , seguint els principis de la tradició ayurvèdica .

El seu ingredient estrella, l' oli de nous d'Albaricoque de l'Himàlaia , s'obté mitjançant un procés artesanal de primera pressió en fred, assegurant-ne la puresa i l'eficàcia. Aquest oli es combina harmoniosament amb una varietat de plantes cultivades ecològicament i Mel silvestre dels boscos de Sirumalai, tot això macerat en mantega de Kokum.

El resultat és una crema hidratant no greixosa que deixa la pell increïblement suau, llisa i hidratada . SoulTree es compromet amb la salut de la pell i el medi ambient, evitant l'ús de derivats petroquímics i perfums sintètics en la formulació.

Ingredients:

Aqua, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Coco-caprylate/caprate, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Glycerin, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Garcinia indica , Mel (honey)*, Tocopherol (natural vitamin E) , Parfum**, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Xanthan gum, Rubiacordifolia (manistha) stem extract*, Lactic acid, Sodium stearoyl glutamate, Citric acid, Geraniol**, Limonene **, Linalool**, Citral**

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Crema Hidratant Albercoc SoulTree?

Aplicar fent massatges fins a la seva completa absorció.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda