Preu reduït! Oli Estries - Famiskin - 100 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Oli Estries - Famiskin - 100 ml

224902

Nou

Prevé i ajuda davant de les estries, nodrint i enfortint la pell amb olis essencials naturals. Ideal per a embarassades i lactància.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,35€

IVA inclòs

21,50€ IVA inclòs

-10%

19,35 € / 100 ml

Més informació

Oli Estries Famiskin

Mime la seva pell, celebri cada etapa.

Què és Oli Estries Famiskin?

L'Oli Estries de Famiskin és una barreja expertament formulada d' olis essencials naturals, dissenyada per nodrir i cuidar la pell durant i després de l'embaràs .

Amb oli d´avellana, jojoba, carbassa, rosa mosqueta i germen de blat, aquest oli proporciona una hidratació intensa i ajuda a millorar l´elasticitat de la pell, reduint visiblement l´aparició d´estries

. La combinació única d'olis essencials no només nodreix la pell, sinó que també l'enforteix, fent-la més resistent a les tensions de l'estirament . És ideal per a totes les mares i futures mares , amb una fórmula vegana amigable i segura per utilitzar durant la lactància. Un regal perfecte per mimar la pell i donar-li latenció i cura que mereix.

Ingredients:

Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Corylus Avellana Seed Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Triticum Vulgare Germ Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum , Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate.

Com es fa servir Oli Estries Famiskin?

Aplicar a la zona on poden aparèixer estries oa les estries. Durant i després de l'embaràs, lactància.

Ús extern. 100% ingredients naturals.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda