Preu reduït! Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval - Algologie - 200 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval - Algologie - 200 ml

224699

Nou

Crema corporal natural que millora la microcirculació, activa el drenatge limfàtic, reafirma la pell i ajuda a reduir la cel·lulitis.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

35,12€

IVA inclòs

37,27€ IVA inclòs

-5%

17,56 € / 100 ml

Més informació

Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval Algologie

Digues adéu a la cel·lulitis i recupera la fermesa de la teva pell amb la Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval d'Algologie.

Què és Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval Algologie?

La Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval d'Algologie és una potent crema corporal natural dissenyada per millorar la microcirculació i activar el drenatge limfàtic dels teixits, cosa que ajuda a reafirmar la pell i reduir l'aparença de la cel·lulitis .

Formulada amb productes naturals i algues marines, aquesta crema no només combat la cel·lulitis, sinó que també deixa la pell més ferma, flexible i llisa . L'ús regular d'aquesta crema anticel·lulítica contribueix a la reducció de l'anomenada "pell de taronja", millorant la textura i l'aparença de la pell.

Ingredients:

Fucus i Laminaria, Heura, Essència de Xiprer, Oli de Blat de moro i Sorbitol.

Com es fa servir Crema Anticel·lulítica Culotte de Cheval Algologie?

Abans de la seva aplicació sobre la pell, passar un guant de crinera humit per eliminar les cèl·lules mortes que impedeixen la penetració del producte. Aplicar sobre la zona desitjada, fent un massatge suau fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda