Preu reduït! Crema Anticel·lulítica Bio - Irati - 200 ml

Fabricante:

Irati Irati

Crema Anticel·lulítica Bio - Irati - 200 ml

225144

Nou

Crema Anticel·lulítica Bio Irati: Tonifica, hidrata i redueix l'aparença de la cel·lulitis.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,86€

IVA inclòs

20,95€ IVA inclòs

-10%

9,43 € / 100 ml

Més informació

Crema Anticel·lulítica Bio Irati

Redefineix la bellesa natural de la teva pell amb la força orgànica.

Què és Crema Anticel·lulítica Bio Irati?

La Crema Anticel·lulítica Bio Irati és una solució natural i eficaç dissenyada per abordar les preocupacions relacionades amb la cel·lulitis .

Aprofitant els beneficis potents d'ingredients orgànics, aquesta crema treballa no només en la reducció visual de la cel·lulitis , sinó també en la tonificació i l'enfortiment de la pell . Amb la seva capacitat hidratant , deixa la pell suau i elàstica , millorant la seva textura general i aparença. La seva aplicació constant pot contribuir a una pell més ferma i saludable , brindant confiança en cada ús.

Ingredients:

Aigua, glicerina vegetal, fulles d'àloe vera* extracte, alcohol*, algues fucus* extracte, fulles d'heura* extracte, plata col·loïdal, oli de llavors de raïm*, oli de jojoba*, flors d'àrnica* extracte, goma xantana, cafeïna, olivat de cetearil, oli essencial d'escorça de taronja*, alcohol bencílic, alcohol cetílic, olivat de sorbità, oli essencial de bergamota*, oli essencial de gerani*, oli essencial d'arbre del te*, àcid dihidroxiacètic, alga spirulina, sorbat potàssic.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants ni perfums sintètics. Sense parabens.

Com es fa servir Crema Anticel·lulítica Bio Irati?

Ús tòpic.

Aplicar la crema realitzant un suau massatge amb moviments circulars ascendents sobre la zona desitjada (natges, cuixes, abdomen) fins a completa absorció. És important estendre la crema de baix a dalt per potenciar l'efecte anticel·lulític. Aplicar cada dia, de forma constant, una o dues vegades (després de la dutxa i/o abans de ficar-se al llit). No esbandiu el producte després de la seva aplicació.

Es recomana rentar-se les mans després de laplicació del producte.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda