Preu reduït! Gel Crema Cel·lulitis - Natysal - 200 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Gel Crema Cel·lulitis - Natysal - 200 ml

223959

Nou

Fórmula vegana enriquida amb extractes vegetals que combat eficaçment la cel·lulitis i millora la fermesa i elasticitat de la pell. De ràpida absorció i sense sensació enganxosa, promou una pell més llisa i ferma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,42€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-18%

10,21 € / 100 ml

Més informació

Gel Crema Cel·lulitis Natysal

Redefinint la fermesa. Transforma la teva pell per a un aspecte més llis i ferm.

Què és Gel Crema Celulitis Natysal?

El Gel-Crema Cel·lulitis de 200 ml és una potent fórmula de cura de la pell dissenyada per combatre eficaçment la cel·lulitis i millorar la fermesa i l'elasticitat de la pell .

Enriquit amb extractes vegetals d'alta qualitat, aquest gel-crema es dirigeix a les zones problemàtiques, millorant el microrelleu de la pell per aconseguir un aspecte més llis i ferm . La fórmula vegana respectuosa amb el medi ambient proporciona els beneficis desitjats sense utilitzar ingredients d'origen animal.

Aquest gel-crema s'absorbeix ràpidament , facilitant la seva incorporació a la rutina diària de cura de la pell. A diferència d'altres productes per a la cel·lulitis, no deixa una sensació enganxosa després de la seva aplicació, cosa que permet una experiència d'ús còmoda. A

conjunt, el Gel-Crema Cel·lulitis de 200 ml ofereix una solució efectiva i de fàcil aplicació per ajudar amb la cel·lulitis i promoure una pell més ferma i elàstica.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonat, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Caffeine, Carnitine Tartrate, Escin, Menthol, Threonine, Equisetum Arvense Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Laminària Digitata Extract, Hedera Tetraisopalmitate, Tapioca Starch, Tocopherol, Beta-sitoserol, Squalene, Glycine Soja Oil, Lecithin, Propylene Glycol, Tromethamine, Hydroxyethyl Acrylat/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Phenoxyethanol, ylhexylglycerin, Disodium Edta, Parfum, Ci 15985, Cinnamal, Eugenol, Limonene, Linalool.

Com es fa servir Gel Crema Celulitis Natysal?

Aplicar al matí i/o la nit mitjançant suaus massatges circulars sobre la zona desitjada (malucs, cuixes, ventre, glutis), fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda