Preu reduït! Crema Reductora Nit Algenuit - Algologie - 200 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Reductora Nit Algenuit - Algologie - 200 ml

224705

Nou

Tractament nocturn que afavoreix l'eliminació de greix, reafirma la pell i ajuda a reduir la cel·lulitis a la zona del ventre i malucs.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,31€

IVA inclòs

20,91€ IVA inclòs

-22%

8,16 € / 100 ml

Més informació

Crema Reductora Nit Algenuit Algologie

Remodela i reafirma la teva figura mentre dorms amb Algenuit.

Què és Crema Reductora Nit Algenuit Algologie?

La Crema Reductora Nit Algenuit d'Algologie és un tractament nocturn especialment formulat per remodelar i reduir la zona del ventre i dels malucs .

Aquest producte conté ingredients actius que tenen una acció lipolítica, afavorint l'eliminació de greix acumulat a les zones problemàtiques durant la nit, moment en què el metabolisme de les cèl·lules de la pell està més actiu .

A més, aquesta crema aporta suavitat i elasticitat a la pell, ajudant a reafirmar-la ia reduir l'aparença de la cel·lulitis . Amb el seu ús continuat, la pell es torna més ferma, flexible i llisa, i les zones tractades es remodelen i es redueixen visiblement.

Ingredients:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Ethyl Macadamiate, Butyrospermum Parkii Butter, PEG-20 Stearate, C12-20 Àcid PEG-8 Ester, Benzyl Alcohol, Glycerin, Xantha Gum, Citrus Aurantium Dul Maris Sal, Carbomer, Kaolin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Laminaria Digitata Extract, Chondrus Crispus Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Dehydroacetic Acid, Glycine Soja Oil, Gelidium Cartilagineum Extract, Phytosterols, Tocopherol, Beta *, Squalene, Citral*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Malic Acid. *Procedents d'olis essencials naturals.

Com es fa servir Crema Reductora Nit Algenuit Algologie?

Aplicar la crema a la nit sobre la zona a tractar amb moviments circulars fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda