Preu reduït! Lipabelt Plus - Control colesterol i glucosa - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Lipabelt Plus - Control colesterol i glucosa - Klepsanic - 60 càpsules

170959

Nou

Producte natural que ajuda a controlar els nivells elevats de colesterol i de glucosa en sang i afavoreix la salut del cor. Amb nopal, olivera, llavors de carbassa i zinc.

Més detalls

12,80€

IVA inclòs

14,34€ IVA inclòs

-10%

0,21 € / ud

Més informació

Lipabelt Plus

Producte natural que ajuda a controlar els nivells elevats de colesterol i de glucosa en sang i afavoreix la salut del cor. Amb nopal, olivera, llavors de carbassa i zinc.

El nopal (Opuntia ficus indica) és una planta cactàcia rica en vitamines A i del grup B, clorofil·la, proteïnes, aminoàcids, minerals i molta fibra dietètica, que afavoreix l'augment dels nivells i la sensibilitat de la insulina.

L'olivera (Oli europaea L.) de la mateixa manera que l'Nopal té efecte diürètic i s'usa en casos d'hipertensió i com antiglicémico. El consum freqüent del seu oli ajuda a tenir cura de la salut del cor. És eficaç en la prevenció i millora de la aterosclerosi pel seu poder vasodilatador.

Les llavors de carbassa (Cucurbita pepo L.) són una font important d'àcids grassos essencials Omega 3 i Omega 6, fitosterols, zinc, vitamines A i E. A més de regular els nivells de triglicèrids i colesterol, també estimula la secreció d'insulina per el que els tres components d'aquest producte són un complement interessant en el tractament de la diabetis i de les malalties cardiovasculars.

Composició per càpsula 400 mg
Nopal (Opuntia ficus indica) 200 mg
olivera 53 mg
Llavors de carbassa 50 mg
Zinc gluconat (com pols micronitzat) 50 mg
excipients 47 mg

Utilització: Prendre 5 càpsules al dia, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs amb 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda