Preu reduït! Normolip 5 - Colesterol - Laboratorios ESI - 30 càpsules

Normolip 5 - Colesterol - Laboratorios ESI - 30 càpsules

175712

Nou

Complement alimentari amb cinc components naturals Actius. Menys colesterol de forma natural. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,95€

19,99€

-20.21%

0,53 € / ud

Més informació

Normolip maig

Complement alimentari amb arròs vermell que ajuda a mantenir els nivells normals de colesterol.

Què és el Normolip 5 €

Normolip 5 de ESI és un producte útil per afavorir el control de l'colesterol plasmàtic en una dieta globalment adequada.

Els 5 components naturals, que trobem en aquest nou producte, dins d'una dieta controlada, resulten molt útils per influir favorablement en el manteniment dels nivells fisiològics de Colesterol i triglicèrids.

El producte és útil per a regular tant l'absorció de colesterol exogen com per regular la producció de colesterol endogen.

 • Arròs Vermell Fermentat: És un aliment que conté llevat (Monascus purpureus) usat des de fa segles en la cuina tradicional xinesa. Prendre Arròs vermell fermentat en la dieta, permet reduir la síntesi de colesterol endogen i també indirectament, contribueix a la disminució dels nivells totals de colesterol en sang, com es demostra en nombrosos estudis.
 • Gamma Orizanol: És un component específic de l'oli d'arròs, la ingesta ha demostrat el poder de reduir la concentració plasmàtica de l'colesterol total i de LDL. A més, s'ha demostrat també una reducció dels nivells plasmàtics de triglicèrids.
 • Coenzim Q10: T ambé denominat Ubiquinona, és un compost que actua a semblança de les vitamines i presenta propietats antioxidants.
 • Policosanol: Barreja natural d'alcohols primaris derivats de la cera de la canya de component principal d'aquesta barreja és el octacosanol. El policosanol té un efecte, demostrat, sobre la reducció dels nivells hemàtics de el colesterol, inhibint la seva biosíntesi. A més el policosanol limita la producció de colesterol endogen. D'altra banda, redueix la concentració de colesterol total i LDL a favor de HDL, el policosanol millora la funció cardiovascular.
 • Crom: Intervé en el metabolisme de sucres i greixos.

ingredients:

Arròs vermell fermentat, (oryza sativa sem.) Extr. Sec tit. 5% (10 mg) monacolina k, gamma-orizanol, coenzim q10, policosanoles (tit. A l'60% octacosanoles), crom picolinat.

Com es pren el Normolip 5 €

S'aconsella prendre 1 càpsula a el dia a la nit, amb aigua.

presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/1/2022

Més informació

Fabricants

  Informació

  • Política de cookies
  • Condicions de venda i ús
  • Descompte de benvinguda