Preu reduït! Oli d'Orenga - Nutrinat Evolution - 60 càpsules

Oli d'Orenga - Nutrinat Evolution - 60 càpsules

224825

Nou

Combina oli essencial d'orenga de Grècia amb oli d'oliva verge extra per optimitzar l'absorció i maximitzar-ne els beneficis, garantint un contingut mínim del 60-75% de carvacrol.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,93€

IVA inclòs

17,40€ IVA inclòs

-19%

0,23 € / ud

Més informació

Oli d'Orenga Nutrinat Evolution

Poder natural de l'orenga en harmonia amb l'oli d'oliva. Una combinació per al benestar.

Què és Oli d'Orenga Nutrinat Evolution?

L'Oli d'Orenga 150 mg de Nutrinat Evolution és un producte derivat de la combinació especialitzada d' oli essencial d'orenga procedent de Grècia, específicament de l'Origanum vulgare L. Hirtum, que ha estat estandarditzat per garantir una òptima potència i puresa, amb un contingut mínim de 60-75% de carvacrol .

Aquest component, el carvacrol, és un dels responsables principals dels beneficis saludables que s'atribueixen a l'orenga.

Tot i això, a causa de la naturalesa concentrada dels olis essencials, poden resultar irritants per a la mucosa del tracte gastrointestinal. Per tal de mitigar aquest potencial efecte advers, Nutrinat Evolution ha optat per emulsionar l'oli essencial d'orenga en oli d'oliva verge extra. Aquesta tècnica no només redueix la irritació sinó que també optimitza l'eficàcia del producte , permetent que l'oli essencial entri en contacte amb una superfície més gran de l'intestí prim, lloc on desplega la majoria de les seves propietats.

Ingredients:

Oli d'oliva verge extra (Olea europaea L., fruit), oli essencial d'orenga (Origanum vulgare ssp. Hirtum, fulla), càpsula [gelatina, humectant (glicerina), aigua].

Composició:

Valors nutricionals 1 càpsula
Oli d'oliva verge extra, fruit 350 mg
Oli essencial d'orenga, full 150 mg
Que aporta:
Carvcrol Min. 90 mg
Timol Min. 1,5 mg

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Oli d'Orenga Nutrinat Evolution?

Per a adults, una càpsula al dia amb menjar. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de gelatina tova.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda