Preu reduït! Crema Calèndula - Natura House - 75 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Crema Calèndula - Natura House - 75 ml

224012

Nou

Cura calmant i regeneradora per a la pell irritada, ideal per tractar rascades, picades d'insectes i després de l'exposició al sol.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,32€

IVA inclòs

7,10€ IVA inclòs

-11%

8,43 € / 100 ml

Més informació

Crema Calèndula Natura House

L'aliat natural per calmar i protegir la pell.

Què és Crema Calèndula Natura House?

La Crema de Calèndula és una solució efectiva i natural per tractar les irritacions de la pell . Gràcies a la seva fórmula a base d'extracte de calèndula , és ideal per suavitzar i calmar la pell en cas de rascades, picades d'insectes o després d'una llarga exposició al sol .

La calèndula, coneguda per les seves propietats calmants i antiinflamatòries , ajuda a restaurar la barrera cutània, alleuja l'envermelliment i la picor, promovent la regeneració de la pell .

A més, la crema és suau i de ràpida absorció , perfecta per a ús diari o sempre que la pell necessiti una cura addicional. Apta per a tota mena de pells, és una aliada fiable per mantenir la pell sana i protegida.

Ingredients:

Aqua (water), Glycine soja oil (Soya bean oil), Caprylic/capric triglycerides, Glycerin, Cetearyl alcohol, Calendula officinalis extract (Marigold extract), Hydrolyzed wheat proteïna, Cera alba, Silca, Glucose, Sodium gluta , Sodium PCA, Triticum vulgare germ oil (Wheat germ oil), Glycine, Panthenol, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Citric acid, Sodium benzoate, Imidazolidinyl urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylsothia

Com es fa servir Crema Calèndula Natura House?

Estendre una capa fina a la zona desitjada fins a la total obsorció de la crema. Repetir-ho diverses vegades al dia.

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda