Preu reduït! Gel de Massatge - Ynsadiet - 500 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Gel de Massatge - Ynsadiet - 500 ml

226268

Nou

Gel de Massatge Ynsadiet amb Aloe Vera, Àrnica, Harpagofito i Mentol: alleugeriment muscular, frescor immediata i regeneració de la pell. Sense parabens.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,94€

IVA inclòs

33,60€ IVA inclòs

-22%

5,19 € / 100 ml

Més informació

Gel de Massatge Ynsadiet

Confort i frescor a l'instant amb el Gel de Massatge Ynsadiet: el toc natural pel teu benestar.

Què és Gel de Massatge Ynsadiet?

El Gel de Massatge de Ynsadiet és una fórmula exclusiva dissenyada per proporcionar alleugeriment i confort als músculs, combinant el poder de l'Aloe Vera, Àrnica, Harpagofito i Mentol .

Aquest gel de textura fluida i lleugera s'absorbeix ràpidament sense deixar residus, permetent una aplicació fàcil i una efectivitat instantània . En aplicar-lo mitjançant un massatge suau, es promou la relaxació muscular i s'ofereix una sensació refrescant i calmant , ideal per després de l'exercici o en moments de tensió muscular.

A més, els seus ingredients actius contribueixen a la regeneració de la pell i afavoreixen la microcirculació perifèrica superficial , millorant així la salut i l'aspecte de la zona tractada. Lliure de parabens i amb un compromís ètic de no realitzar proves en animals, aquest gel és adequat per als que busquen una cura natural i respectuosa amb el medi ambient.

Ingredients:

Aqua, Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Calèndula Officinalis Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Menthol, Carbomer, Phenoxy ylhexylglycerin, Citric Acid, Ascorbic Acid, Triethanolamine, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Isopropyl Alcohol, Sodium Sulfite.

Com es fa servir Gel de Massatge Ynsadiet?

Aplicar sobre la pell de la zona que cal tractar, mitjançant un massatge. Ús tòpic.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda