Preu reduït! Crema de Dia Premium Antiarrugues - Schüssler - 50 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Crema de Dia Premium Antiarrugues - Schüssler - 50 ml

205083

Nou

Potent solució per a la pell madura, formulada amb sals minerals Schüssler, extracte d'algues marines i cèl·lules mare vegetals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

19,72€

IVA inclòs

24,65€ IVA inclòs

-20%

39,44 € / 100 ml

Més informació

Crema de Dia Premium Antiarrugues Schüssler

Renova, revitalitza i protegeix la teva pell amb el poder de la natura i la ciència.

Què és Crema de Dia Premium Antiarrugues Schüssler?

La Crema de Dia Age Protection de Schüssler és una combinació única i poderosa de minerals i extractes de plantes dissenyada per cuidar i revitalitzar la pell madura . En la seva formulació es troben les sals minerals Schüssler números 1, 8 i 11 , conegudes per les seves propietats reafirmants, hidratants i antiarrugues, respectivament. Junts, aquests minerals ajuden a restablir l'equilibri natural de la pell i promoure'n la regeneració.

Un dels components clau d'aquesta crema és l' extracte d'algues marines , les propietats reafirmants i antiarrugues de les quals s'han demostrat científicament. Aquest ingredient estimula la producció dʻelastina, reduint lʻaparició dʻarrugues, i pot començar a mostrar resultats tan aviat com 14 minuts després de lʻaplicació.

A més, la fórmula de la Crema de Dia Age Protection conté cèl·lules mare vegetals, que afavoreixen la regeneració epitelial, milloren la circulació sanguínia i retarden el procés d'envelliment de la pell. Aquestes cèl·lules es coneixen sovint com un "complex de reparació cel·lular" a causa de la seva capacitat per identificar i corregir falles a nivell cel·lular.

Ingredients:

Aqua, Polyglyceryl-6 Distearate*, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Argània Spinosa Kernel Oil**, Butyrospermum Parkii Butter**, Coco-Caprylate/Caprate*, Glycerin, Betaine, CetearylAlcohol*, Alteromones Ferment Extract*, , Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, Panthenol, Xanthan Gum*, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum***, Calcium Silica, Sodium Hyaluronate.

* ECOCERT certified ingredient.

** Organic/Bio certified ingredient.

*** Derived from natural, hypoallergenic scent.

Com es fa servir Crema de Dia Premium Antiarrugues Schüssler?

  1. Neteja la teva cara amb el teu netejador facial habitual. Assegureu-vos que la pell estigui completament neta i seca abans de l'aplicació.
  2. Aplica una quantitat petita de crema a la punta dels teus dits.
  3. Distribueix la crema de manera uniforme per tot el rostre, prestant especial atenció a les àrees on les arrugues i les línies d'expressió són més evidents. També pots aplicar-la al coll i escot.
  4. Fa massatge suaument la crema a la pell amb moviments circulars ascendents fins que s'absorbeixi completament.
  5. Espereu uns minuts per permetre que la crema s'absorbeixi abans d'aplicar maquillatge o qualsevol altre producte per a la pell.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda