Preu reduït! Crema de Nutritiva i Regeneradora de Nit - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema de Nutritiva i Regeneradora de Nit - Algologie - 50 ml

224663

Nou

Crema Nutritiva i Regeneradora de Nit d'Algologie nodreix profundament, millora la uniformitat de la pell, i prevé l'envelliment prematur amb Pro-retinol i extracte d'Alaria esculenta.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,83€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-32%

33,66 € / 100 ml

Més informació

Crema de Nutritiva i Regeneradora de Nit Algologie

Revitalitza i nodreix la teva pell cada nit.

Què és Crema de Nutritiva i Regeneradora de Nit Algologie?

La Crema Nutritiva i Regeneradora de Nit d'Algologie és essencial per a la cura diària de la pell, proporcionant una nutrició profunda i millorant la uniformitat de la pell del rostre .

Conté extracte d'Alaria esculenta, conegut per augmentar la fermesa i elasticitat de la pell , i Pro-retinol, un retinol d'alliberament lent que afavoreix una renovació cel·lular suau i progressiva, mentre prevé l'envelliment prematur de la pell.

Durant el dia, la nostra pell està exposada a diversos agents nocius, per la qual cosa l'aplicació d'una crema nutritiva a la nit ajuda a revertir totes aquestes agressions sofertes durant el dia , millorant així l'aspecte i l'estat de la pell.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Squalane, Retinyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Alària Esculenta Extracte 40 Castor Oil, Glycine Soja Oil, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Tocopherol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Bha, Potassium Phosphate, Citric Acid.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Crema de Nutritiva i Regeneradora de Nit Algologie?

Aplicar al matí sobre la pell de la cara prèviament neta i seca. En cas que necessiteu un extra d'hidratació, repetiu l'aplicació. Evitar el contacte directe amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda