Preu reduït! Crema Centella Asiàtica - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Centella Asiàtica - Algologie - 50 ml

174056

Nou

Revitalitza, protegeix i reafirma la pell amb la potència natural de la centella asiàtica i l'aroma suau de lavanda.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

33,37€

IVA inclòs

42,53€ IVA inclòs

-21%

66,74 € / 100 ml

Més informació

Crema Centella Asiàtica Algologie

Bellesa natural, cura profunda.

Què és Crema Centella Asiàtica Algologie?

La Crema Centella Asiàtica d'Algologie és una solució facial que proporciona una cura completa per a la pell. Formulada amb centella asiàtica , una planta poderosa originària de l'Índia, aquesta crema rejoveneix i enforteix la pell , combatent els signes de l'envelliment i proporcionant un efecte reafirmant.

Enriquida amb vitamina E , ofereix una protecció addicional contra les agressions externes, mentre que el toc de lavanda proporciona una aroma suau i calmant . La seva fórmula natural i vegana ha estat testada dermatològicament, assegurant la màxima qualitat i adaptabilitat a tot tipus de pell, encara que és especialment beneficiosa per a pells adultes.

Ingredients:

Centella Asiàtica, Glicerina vegetal, Proteïnes vegetals, Oli d'Onagra i Ametlles dolces, Vitamina E, Essència Natural de Lavanda.

Com es fa servir Crema Centella Asiàtica Algologie?

Aplica sobre la pell neta, fent un suau massatge. Recomanat per a la cura de la pell de dia i de nit o com a base de maquillatge.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda