Preu reduït! Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco - Algologie - 50 ml

224654

Nou

La Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco d'Algologie nodreix, hidrata i suavitza la pell seca, conservant-ne la flexibilitat i elasticitat. Posseeix una textura lleugera i sedosa amb una agradable aroma de coco.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,24€

IVA inclòs

17,40€ IVA inclòs

-18%

28,48 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco Algologie

Nutrició i hidratació intensa per a pells seques.

Què és Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco Algologie?

La Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco d'Algologie és una solució especialitzada per a la cura de les pells seques .

En la seva fórmula es combinen oli i extracte de coco, mantega de karité i vitamina E , ingredients coneguts per les seves propietats nutritives, hidratants i suavitzants . Aquesta crema facial, amb una textura lleugera i sedosa, s'absorbeix ràpidament sense deixar sensació greixosa , mentre el seu agradable aroma de coco proporciona una sensació de frescor i benestar. El seu ús continuat ajuda a conservar la flexibilitat i elasticitat de la pell, deixant-la nodrida, hidratada i suau al tacte .

Ingredients:

Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, C15-19 Alkane, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Dimethicone, Glycine Soja Oil, Butyrospermu herol, Ethylhexylglycerin , Beta Sitosterol, , Squalene, Pantolactone, Sodium Cetearyl Sulfate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Peg-40 Castor Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Coumarin.

Com es fa servir Crema Hidratant Reparadora amb Oli de Coco Algologie?

Aplicar la crema demà, sobre cara i coll.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda