Preu reduït! Crema de Dia per a Pells Madura o Seques - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema de Dia per a Pells Madura o Seques - Algologie - 50 ml

224662

Nou

Crema de Dia per a Pells Madures o Seques d'Algologie hidrata i revitalitza pells fines, seques i madures amb àcid hialurònic, D-Trehalosa i extracte de llavors d'ordi.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,84€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-32%

33,68 € / 100 ml

Més informació

Crema de Dia per a Pells Madura o Seques Algologie

Hidratació i revitalització diària per a pells madures i seques.

Què és Crema de Dia per a Pells Madura o Seques Algologie?

La Crema de Dia per a Pells Madures o Seques d'Algologie és una crema hidratant diària amb una textura cremosa i agradable, dissenyada específicament per a la cura de pells fines, seques i madures .

S'estén fàcilment sobre la pell i té una aroma fresca i agradable gràcies a la seva fragància sense al·lèrgens. A més de proporcionar hidratació diària , aquesta crema conté Extracte de Llavors de Cebada, Àcid Hialurònic i D-Trehalosa, ingredients que aporten propietats revitalitzants i redueixen els efectes del cansament a la pell .

Ideal per al seu ús al matí, aquesta crema és altament recomanable per a pells madures , ja que ajuda a mantenir la pell hidratada i revitalitzada durant tot el dia.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methyl Glucose Distearate, Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Stearate Se, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Betaine, Laminaria , Trehalose, Beta-Glucan, Caprylyl Glycol, Maltodextrin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Pentylene Glycol, Carbomer, Dehydroacetic Acid, 1,2- Hexanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Benzyl Alco.

Com es fa servir Crema de Dia per a Pells Madura o Seques Algologie?

Aplicar al matí sobre la pell de la cara prèviament neta i seca. En cas de necessitar un extra dhidratació repetir laplicació. Evitar el contacte directe amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda