Preu reduït! Crema de Dia per a Pells Joves - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema de Dia per a Pells Joves - Algologie - 50 ml

224661

Nou

Crema de Dia per a Pells Joves d'Algologie hidrata i revitalitza la pell mixta o greix amb àcid hialurònic, D-Trehalosa i extracte de llavors d'ordi.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,46€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-18%

40,92 € / 100 ml

Més informació

Crema de Dia per a Pells Joves Algologie

Revitalitza i hidrata la pell cada matí.

Què és Crema de Dia per a Pells Jovenes Algologie?

La Crema de Dia per a Pells Joves d'Algologie és una crema hidratant diària especialment formulada per a pells mixtes o greixos .

La seva textura lleugera i agradable la converteix en l'opció ideal per a la cura diària de la pell. A més del seu efecte hidratant , conté Extracte de Llavors de Cebada, Àcid Hialurònic i D-Trehalosa, ingredients que aporten propietats revitalitzants i redueixen els efectes del cansament a la pell .

Ideal per al seu ús al matí , aquesta crema deixa la pell fresca i vigoritzada, gràcies a la seva fragància sense al·lèrgens. Una manera eficaç de mantenir la pell hidratada i revitalitzada durant tot el dia.

Ingredients:

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sòdium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Betaine, Betaine, Laminària Digitata Extract, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Glycine Soja Oil, Hordeum Vulgare Seed Extract, Caprylyl Glycol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Pentylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 60, Sorbitan Isostear Benzyl Alcohol, Tocopherol, Sodium Benzoate, Soidum Hydroxide, Beta-Sitosterol, Squalene, Maltodextrin.

*Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Crema de Dia per a Pells Joves Algologie?

Aplicar al matí sobre la pell de la cara prèviament neta i seca. En cas de necessitar un extra dhidratació repetir laplicació. Evitar el contacte directe amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda