Preu reduït! Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima - Algologie - 50 ml

224655

Nou

El Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima d'Algologie és un gel hidratant facial no gras que hidrata, repara i calma la pell, deixant-la suau, fresca i revitalitzada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,31€

IVA inclòs

28,60€ IVA inclòs

-32%

38,62 € / 100 ml

Més informació

Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima Algologie

Hidratació profunda i reparació sense greix per a una pell revitalitzada.

Què és Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima Algologie?

El Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima d'Algologie és un gel hidratant facial no gras que proporciona una hidratació profunda i reparació de la pell sense aportar greix .

Aquest gel combina la centella asiàtica, coneguda per les seves propietats regeneratives i antiinflamatòries, amb àloe vera, tepezcohuite i camomil·la marítima, ingredients reconeguts per les seves propietats hidratants, calmants i reparadores.

La seva textura lleugera i de ràpida absorció , juntament amb les seves propietats refrescants i calmants, fan que aquest gel sigui un cosmètic facial indispensable a la teva rutina diària. Ajuda a mantenir la pell hidratada, calmada i reparada, deixant-la suau, fresca i revitalitzada.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Centella Asiatica Extract, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Ethylhexylglycerin, Tripleurospermum Maritimum Extract, Sorbic Acid, Polysorbate 20, Triethanolamine, Carbomer, Phenox.

Com es fa servir Gel Centella Aloe Vera, Tepezcohuite i Camomila Marítima Algologie?

Aplicar dos cops al dia, al matí ia la nit, sobre la pell neta i seca. El gel de Centella asiàtica és ideal per a pells joves i pells normals o greixoses.

Evitar el contacte directe amb làrea dels ulls.

Mantenir en un lloc fresc, fosc i fora de l'abast dels nens.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda