Fabricante:

SoulTree SoulTree

Crema facial Nutritiva amb Safrà - SoulTree - 25 grams

225186

Nou

Nodreix, il·lumina i rejoveneix la pell, mentre calma i combat els signes d'envelliment. Per a pell normal a seca.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

10,90€

IVA inclòs
43,60 € / 100 g

Més informació

Crema facial Nutritiva amb Safrà SoulTree

Nutrició profunda i lluminositat natural, des de l'arrel fins a la punta.

Què és Crema facial Nutritiva amb Safrà SoulTree?

La Crema Facial Nutritiva amb Safrà de SoulTree és un producte premium que combina ingredients naturals per brindar una cura integral a la teva pell .

Enriquida amb antioxidants provinents de la Vitamina E natural i el poder il·luminador del safrà , aquesta crema no només realça la lluminositat de la pell , sinó que també la nodreix profundament . L'oli d'ametlles dolces s'infon en la fórmula per suavitzar i donar finor a la pell, minimitzant alhora l'envermelliment i l'aparença de línies fines .

Els extractes d' ashwagandha i shatavari contribueixen al rejoveniment cutani, estimulant la producció de col·lagen i millorant l'elasticitat .

Aquesta crema també calma la pell sensible i ofereix propietats antienvelliment, protegint contra els signes prematurs de ledat . És ideal per a pells normals i seques , i es manté fidel al seu compromís amb la puresa i la qualitat en evitar l'ús de derivats petroquímics i perfums sintètics.

Ingredients:

Aqua, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glycerin, Isoamyl laurate, Cetearyl glucoside, Cocos nucifera (coconut) oil*, Olea europaea (olive) fruit oil*, Squalane, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Prunus oil*, Withaniasomnifera (ashwagandha) root extract*, Sodium benzoate,Lactic acid, Potassium sorbat, Xanthan gum, Asparagus racemosus (shatavari) root extract*, Tocopherol, Sodium gluconate, Terminalia arjuna (arjuna) bark** Sodium stearoyl glutamat, Crocus sativus (saffron) stigma extract, Citric àcid, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Benzyl alcohol**, Benzyl benzoate**, Benzyl salicylate**, Citral**, Farnesol**, Eugenol**, Isoeugenol**

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Crema facial Nutritiva amb Safrà SoulTree?

Per obtenir millors resultats, utilitzeu-lo cada matí i nit.

Presentació:

Envàs de 25 grams.

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda