Preu reduït! Excelvit Beauty Crema - Excelvit - 50 ml

Fabricante:

Excelvit Excelvit

Excelvit Beauty Crema - Excelvit - 50 ml

209801

Nou

Crema de cara fluida, suau i agradable. Envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,96€

IVA inclòs

39,95€ IVA inclòs

-20%

63,92 € / 100 ml

Més informació

Excelvit Beauty Crema

Crema de cara fluida, suau i agradable

Què és la Excelvit Beauty Crema?

Excelvit Beauty Crema és una crema fluida, suau i agradable per aplicar a la cara i coll diàriament. Aporta la hidratació i els nutrients que la teva pell necessita durant el dia, i estimula la formació de col·lagen per tornar la fermesa a la cara. A més té acció antioxidant, per protegir dels efectes produïts per les agressions externes a les que ens exposem cada dia, per exemple, la radiació solar, contaminació, agents irritants.

Ingredients:

Aigua, PEY (10%), oli de l'fruit de olea europea (8%), propanediol, dimeticona, estearat de earilhexilo, glicerina, alcans C15-19, triglicèrids caprílic / càpric, isoestearil isoestearato, alcohol cetílic, estearat
de gliceril, fenoxietanol, estearat peg- 75, imidazolidinil urea, tocoferol, perfum, ceteth-20, esteareth-20, glicèrids de palma hidrogenats, citrat, EDTA disòdic, etilhexilglicerina, alcohol benzílic, salicilat benzílic,
citronelol, hexyl cinnamal, butilfenil metilpropional, limonè, linalool, alfa isometil ionona.

Com es fa servir la Excelvit Beauty Crema?

Al matí apliqui el preparat efectuant un lleuger massatge sobre el rostre net.

Es pot repetir la seva aplicació a mig matí oa mitja tarda per obtenir un efecte més ràpid.

Per a més eficàcia, es recomana l'ús combinat amb Excelvit Beauty càpsules.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Excelvit és la marca que es preocupa per la salut i el benestar de les persones a força de rovell d'ou


Excelvit es preocupa pel benestar de les persones a través de l'alimentació. Excelvit ha dedicat tot el seu temps d'existència, en millorar els components de l'ou. És a dir, a buscar altres propietats del rovell de l'ou per aportar més valors nutricionals als seus components i més beneficis per a la salut a aquells que consumeixen els seus productes.


Concretament, dins dels seus productes, trobem:


Excelvit benestar, que conté 30 sobres amb rovell d'ou com a ingredient principal. També, conté aroma de vainilla. El benefici principal d'Excelvit benestar és la millora de la salut diària de qualsevol persona que el consumeixi.


I un altre dels seus productes estrella, Excelvit Sport, també, elaborat amb rovell d'ou i aroma de vainilla, són sobres que aconsegueixen millorar el rendiment dels esportistes. Excelvit sport aconsegueix que qualsevol persona que ho consumeixi, se senti més vital i més recuperat. Sense fatiga ni cansament.


Aquests dos increïbles productes de Excelvit ja estan disponibles parar comprar la teva dietètica en línia de confiança.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda