Preu reduït! Regen Skin Crema - Excelvit - 50 ml

Fabricante:

Excelvit Excelvit

Regen Skin Crema - Excelvit - 50 ml

209799

Nou

Crema facial i corporal per a pells seques. Envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,96€

IVA inclòs

49,95€ IVA inclòs

-19%

79,92 € / 100 ml

Més informació

Regen Skin Crema

Crema facial i corporal per a pells seques.

Què és la Regen Skin Crema?

Regen Skin Cream, és una crema facial i corporal ideal per a pells seques, reparar rascades, esquerdes, i altres petites imperfeccions de la pell, així com la cicatrització de ferides. El seu ingredient principal EXCELVIT li confereix propietats altament nutritives, proporciona un peeling natural i estimula la producció natural de col·lagen.

Formulada amb oli d'oliva verge extra, amb una agradable textura fluida i untuosa, s'absorbeix fàcilment, deixa la pell més flexible, suau i afavoreix la seva òptima hidratació.

Gran capacitat de penetració, arribant a les capes profundes de el teixit cutani.

Ingredients:

Aigua, PEY (20%), oli de l'fruit de olea europea (8%), glicerina, alcans C15-19, triglicèrids caprílic / càpric, alcohol cetílic, estearat de gliceril, fenoxietanol, estearat peg-75, imidazolidinil urea, ceteth- 20, esteareth- 20, perfum, EDTA disòdic, etilhexilglicerina, àcid làctic.

Com es fa servir la Regen Skin Crema?

Apliqui el preparat a la zona desitjada de el cos, efectuant un lleuger massatge. Ús diari. Es recomana aplicar diverses vegades a el dia.

Per a més eficàcia, es recomana l'ús combinat amb Excelvit Regen Skin càpsules.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Excelvit és la marca que es preocupa per la salut i el benestar de les persones a força de rovell d'ou


Excelvit es preocupa pel benestar de les persones a través de l'alimentació. Excelvit ha dedicat tot el seu temps d'existència, en millorar els components de l'ou. És a dir, a buscar altres propietats del rovell de l'ou per aportar més valors nutricionals als seus components i més beneficis per a la salut a aquells que consumeixen els seus productes.


Concretament, dins dels seus productes, trobem:


Excelvit benestar, que conté 30 sobres amb rovell d'ou com a ingredient principal. També, conté aroma de vainilla. El benefici principal d'Excelvit benestar és la millora de la salut diària de qualsevol persona que el consumeixi.


I un altre dels seus productes estrella, Excelvit Sport, també, elaborat amb rovell d'ou i aroma de vainilla, són sobres que aconsegueixen millorar el rendiment dels esportistes. Excelvit sport aconsegueix que qualsevol persona que ho consumeixi, se senti més vital i més recuperat. Sense fatiga ni cansament.


Aquests dos increïbles productes de Excelvit ja estan disponibles parar comprar la teva dietètica en línia de confiança.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda