Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! BiKrem BB Cream SPF 50 Protecció Total - Mycofit - 35 ml

Fabricante:

Mycofit Mycofit

BiKrem BB Cream SPF 50 Protecció Total - Mycofit - 35 ml

203694

Nou

Bàlsam per a imperfeccions (Blemish Balm) amb àloe ecològic, mantega de karité i oli de rosa mosqueta.

Més detalls

22,06€

IVA inclòs

25,95€ IVA inclòs

-15%

63,03 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

BB Cream SPF 50 Protecció Total

SPF 50 protecció total.

Què és BB Cream SPF 50 Protecció Total?

Bàlsam per a imperfeccions (Blemish Balm) amb àloe ecològic, mantega de karité i oli de rosa mosqueta.

Aquesta BB CREAM de la línia cosmètica biKREM, té una textura lleugera que no deixa sensació greixosa, degut principalment a la incorporació a la seva formulació del gel d'àloe ecològic utilitzat en tota la línia. Amb la seva aplicació, s'obté un delicat color únic obtingut amb la barreja de diversos pigments. L'associació dels seus components aporta hidratació, unifica el color, corregeix imperfeccions i protegeix (conté un factor de protecció solar elevat), millorant visiblement l'aspecte de la pell.

Els pigments inorgànics són barreges de minerals, pràcticament els mateixos que va utilitzar l'home prehistòric: el negre del carbó, colors terra, vermells i ocres, característics dels minerals amb alt contingut en òxids de ferro, tan comú a la superfície terrestre, el blanc de la pedra calcària o del guix…

Aquests colors conformaven la paleta i han perdurat fins als nostres dies. En el cas dels pigments emprats a la BB CREAM de la línia biKREM, s'usen compostos inorgànics minerals obtinguts per la polvorització de tres tipus diferents d'òxid de ferro, la mida dels quals és prou gran com per no travessar la barrera cutània.

Ingredients:

Aqua/ Water. Aloe Barbadensis Leaf Juice. Dimethicone. Hydrogenated Coco-Glycerides. Caprylic-Capric Trigliceride. Isodecyl Oleate. Propylene Glycol. Glyceryl Stearate. Sodium Hydroxide. Butyrospermum Parkii Shea Butter. Cetearyl Alcohol (Cetoestearílic). Glyceryl Stearate Se. Hydrolized Collagen. Titanium Dioxide (No-Nano). Lecithin. 2-Ethylhexyl 4-Methoxycinnamate / Octinoxate. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Rosa Moschata Seed Oil. Allantoin. Glycosaminoglycans. Inositol. Oligoelements. Inosine. Niacinamide. Panthenol. Tocopheryl Acetate. Retinyl Palmitate. Sodium Cetearyl Sulfate. Butylene Glycol. Potassium Cetyl Phosphate. Octocrylene. Carbomer. Talc. Citric Acid. Cyclopentasiloxane. Sodium Benzoate. Potassium Sorbate. Phenoxyethanol. Imidazolidinyl Urea. Parfum CI 77491, 77499, 77492.

Com s'aplica el BB Cream SPF 50 Protecció Total?

Es recomana aplicar sobre la pell neta.

Presentació:

Envàs de 35 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda