Fabricante:

I+M I+M

Gel After Sun - I+M - 100 ml

224371

Nou

Cura solar regeneradora que refresca, calma i perllonga el bronzejat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,90€

IVA inclòs
11,90 € / 100 ml

Més informació

Gel After Sun I+M

Cura refrescant i regenerador per a la teva pell després del sol.

Què és Gel After Sun I+M?

Descobriu el regenerador Gel After Sun d'I+M, la solució natural per a la cura de la pell després d'un dia d'exposició al sol .

Aquest aftersun, elaborat amb ingredients ecològics i de comerç just, ha estat especialment formulat per refrescar, calmar i perllongar el bronzejat, proporcionant una cura completa des del cap fins als peus . La seva fórmula rica a Aloe Vera i àcid hialurònic vegetal proporciona una hidratació intensa, ajudant la pell a recuperar-se i mantenir-se suau i flexible.

Addicionalment, el bisabolol, un component de l'oli essencial de la camamilla, nodreix i alleuja la pell irritada pel sol, promovent-ne la reparació i la salut. Aquest gel s'absorbeix ràpidament i permet una aplicació fàcil i còmoda. La seva aroma vitalitzant de taronja mentolada proporciona una experiència sensorial revitalitzant.

Aquest Gel After Sun de R+M és l'elecció ideal per a la cura de la pell després d'un calorós dia al sol i és apte per a tota la família , inclosos els bebès i nens.

Ingredients:

Aqua, Betaine, Glycerin (Vegetal), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder* (Aloe Vera*), Tremella Fuciformis Sporocarb Extract (Àcid Hialurònic Vegetal), Mentha Haplocalix Extract (Menta), Sodium Pca, Xanthan Gum, Menthyl Lacta , Sodium Lactate, Bisabolol, Parfum***, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citral**, Coumarin**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**.

* Agricultura ecològica certificada.

** D'olis essencials.

*** Origen natural.

**** Fet amb ingredients ecològics.

Glicerina d'origen vegetal

Com es fa servir Gel After Sun I+M?

Aplicar generosament sobre la pell neta després de prendre el sol i gaudir immediatament de la seva agradable frescor.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1988, I+M NATURKOSMETIK BERLIN combina la tradició i el coneixement de l'eficàcia de les plantes amb amor i passió per la natura per oferir productes de cura de la pell i el cabell. Amb un alt nivell de compromís social i motivació ecològica, porten més de 35 anys operant des de la seva casa a Berlín.


I+M NATURKOSMETIK BERLIN, cosmètics naturals d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la equitat, la qualitat orgànica i la filosofia vegana. Amb aquestes premisses, produeixen cosmètics naturals certificats per BDIH per a una cura efectiva de la pell i el cabell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda