Fabricante:

I+M I+M

Protector Solar Mineral a Crema SPF30 - I+M - 100 ml

224367

Nou

Cura solar natural que ofereix una protecció eficaç contra els raigs UVA i UVB. Utilitza filtres minerals sense diòxid de titani i és resistent a l'aigua.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,50€

IVA inclòs
16,50 € / 100 ml

Més informació

Protector Solar Mineral a Crema SPF30 I+M

Cura solar natural i eficaç per a tota la família.

Què és Protector Solar Mineral a Crema SPF30 I+M?

Descobreix el protector solar Mineral a Crema SPF30 d'I+M, una cura solar natural per a tota la família que ofereix una protecció eficaç contra els raigs UVA i UVB des del cap fins als peus .

Aquesta loció utilitza filtres minerals , específicament òxid de zinc sense diòxid de titani, en lloc de filtres químics, cosa que la fa més segura i amigable amb la teva pell i el medi ambient. La seva aplicació és suau i fluida , proporcionant una protecció solar efectiva sense deixar un residu blanquinós, gràcies al seu efecte transparent.

Elaborada amb ingredients ecològics i de comerç just, aquesta crema és resistent a l'aigua, cosa que la fa ideal per als dies de platja i muntanya. A més, la fórmula és respectuosa amb els esculls i corals, fent d'aquest protector solar una elecció responsable. L'oli de jojoba proporciona un efecte antioxidant, mentre que l'àloe vera i l'oli de gira-sol mantenen la hidratació natural de la pell i n'afavoreixen la reafirmació. Apte per a pells clares i fosques , aquest protector solar de R+M és l'elecció perfecta per a adults, nadons i nens.

Ingredients:

Zinc oxide (no-nano), aqua, àloe barbadensis leaf juice* (àloe vera*), caprylic/capric triglyceride, dicaprylyl carbonat, coconut alkans, helianthus annuus hybrid oil* (girasol*), pongamia glabra seed oil oil* (jojoba*), polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, polyhydroxystearic acid, sorbitan olivate, polyglyceryl-6 polyricinoleate, betaine, parfum***, daucus carota sativa root extract* (pastanaga*), tocopherol (vita wax, diethyl sebacate, coco-caprylate/caprate, c18–21 alkane, isostearic acid, helianthus annuus seed oil (gira-sol), lecithin, polyglyceryl-3 polyricinoleate, citral**, coumarin**, limonene**, lina.

* agricultura ecològica certificada.

** d'olis essencials naturals.

*** combinació de fragàncies naturals.

Com es fa servir Protector Solar Mineral a Crema SPF30 I+M?

Aplicar fent massatges a la crema al palmell de la mà. Aplicar uniformement sobre la pell seca abans de qualsevol exposició al sol i renovar sovint l'aplicació en cas d'exposició perllongada i després de cada bany.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1988, I+M NATURKOSMETIK BERLIN combina la tradició i el coneixement de l'eficàcia de les plantes amb amor i passió per la natura per oferir productes de cura de la pell i el cabell. Amb un alt nivell de compromís social i motivació ecològica, porten més de 35 anys operant des de la seva casa a Berlín.


I+M NATURKOSMETIK BERLIN, cosmètics naturals d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la equitat, la qualitat orgànica i la filosofia vegana. Amb aquestes premisses, produeixen cosmètics naturals certificats per BDIH per a una cura efectiva de la pell i el cabell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda