Fabricante:

I+M I+M

Protector Solar Facial Mineral a Crema SPF30 - I+M - 50 ml

224369

Nou

Crema solar natural que ofereix protecció alta i segura per a totes les pells. Sense filtres químics, és resistent a l'aigua, respecta els esculls i corals, i proporciona beneficis antiedat i antitaques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,50€

IVA inclòs
41,00 € / 100 ml

Més informació

Protector Solar Facial Mineral a Crema SPF30 I+M

Protecció solar d'alt espectre per al teu rostre, amb beneficis antiedat i antitaques.

Què és Protector Solar Facial Mineral a Crema SPF30 I+M?

La crema solar facial Mineral a Crema SPF30 d'I+M ofereix una protecció alta, segura i ben tolerada per a tot tipus de pells, incloent-hi les més sensibles o reactives .

Aquest protector solar facial natural utilitza com a filtre mineral l'òxid de zinc , sense nanopartícules, per protegir el teu rostre dels raigs UVA i UVB , així com de la llum blava. Sense necessitat de recórrer a filtres químics, l'aplicació d'aquesta crema és suau i fluida, i no deixa un efecte blanquejant a la pell, i és transparent després de la seva aplicació.

Aquest producte incorpora ingredients ecològics i de comerç just, com ara l'oli de gira-sol i la vitamina E vegetal, contribuint a la hidratació i protecció antioxidant de la teva pell. A més, és resistent a l'aigua , per la qual cosa és ideal per utilitzar tant a la platja com a la muntanya. Com sempre, R+M respecta els esculls i corals, elaborant els seus protectors solars sense ingredients perjudicials per a aquests delicats ecosistemes. I per a una cura facial completa, aquest protector solar també ofereix beneficis anti-edat i anti-taques , sent adequat per a pells clares i fosques.

Ingredients:

Aqua, zinc oxide (no-nano), caprylic/capric triglyceride, dicaprylyl carbonat, helianthus annuus hybrid oil* (girasol*), coconut alkans, tapioca starch*, alcohol denat.****, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, , polyglyceryl-6 polyricinoleate, pongàmia glabra seed oil (karanja), polyhydroxystearic àcid, betaine, parfum***, diethyl sebacate, coco-caprylate/caprate, c18–21 alkane, tocopherol (vitamina e), heli ), isostearic acid, helianthus annuus seed oil* (sonnenblume*), lecithin, polyglyceryl-3 polyricinoleate, citral**, coumarin**, limonene**, linalool**.

* agricultura ecològica certificada.

** d'olis essencials naturals.

*** combinació de fragàncies naturals.

**** elaborat amb matèries primeres ecològiques.

Com es fa servir Protector Solar Facial Mineral a Crema SPF30 I+M?

Aplicar fent massatges a la crema al palmell de la mà. Aplicar uniformement sobre la cara abans de qualsevol exposició al sol i renovar sovint l'aplicació en cas d'exposició perllongada i després de cada bany.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1988, I+M NATURKOSMETIK BERLIN combina la tradició i el coneixement de l'eficàcia de les plantes amb amor i passió per la natura per oferir productes de cura de la pell i el cabell. Amb un alt nivell de compromís social i motivació ecològica, porten més de 35 anys operant des de la seva casa a Berlín.


I+M NATURKOSMETIK BERLIN, cosmètics naturals d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la equitat, la qualitat orgànica i la filosofia vegana. Amb aquestes premisses, produeixen cosmètics naturals certificats per BDIH per a una cura efectiva de la pell i el cabell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda