Fabricante:

I+M I+M

Protector Solar Mineral a Spray SPF50 - I+M - 100 ml

224370

Nou

Protecció solar alta i natural per a tota la família. Amb filtres minerals i biològics, és resistent a l'aigua, respecta els esculls i corals i proporciona beneficis antioxidants i d'hidratació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,90€

IVA inclòs
23,90 € / 100 ml

Més informació

Protector Solar Mineral a Spray SPF50 I+M

Protecció solar alta i sostenible per a tota la família, en un còmode format d'esprai.

Què és Protector Solar Mineral a Spray SPF50 I+M?

El Spray Protector solar Mineral SPF50 d'I+M és una solució de protecció solar natural apta per a tota la família , des de cap a peus.

Lliure de filtres químics, utilitza l' òxid de zinc com a filtre mineral , sense nanopartícules ni diòxid de titani, per proporcionar una protecció eficaç contra els raigs UVA i UVB sense deixar un efecte blanquejant a la pell, aconseguint així un acabat transparent. La inclusió d' ingredients ecològics i de comerç just, com l'Oli de Karanja com a filtre biològic, garanteix la sostenibilitat i l'eficàcia d'aquest protector solar.

El format en esprai permet una fàcil aplicació i una ràpida absorció, ideal per als que gaudeixen d'un estil de vida actiu. És resistent a l'aigua, cosa que el converteix en una opció adequada per a la platja o la muntanya. A més, aquest esprai és respectuós amb els esculls i corals, no incloent ingredients nocius per a aquests delicats ecosistemes.

Amb un efecte antioxidant proporcionat per la vitamina E i l'oli de jojoba , i la capacitat de mantenir la hidratació natural de la pell i afavorir la reafirmació gràcies a l'oli de gira-sol, aquest esprai protector solar d'I+M és l'elecció ideal per a una protecció solar alta i sostenible.

Ingredients:

Zinc Oxide (No-Nano), Coconut Alkanes, Helianthus Annuus Hybrid Oil* (Girasol*), Caprylic/ Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil* (Jojoba*), Pongàmia Glàbra Seed Oil (Karangja), Polyglyceryl-2 –Caprylate/Caprate, Polyhydroxystearic Acid, Diethyl Sebacate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Tocopherol (Vitamina E), C18-21 Alkane, Helianthus Annuus Seed Wax, Helianthus Annuus Seed Oil* (Girasol).

* Agricultura ecològica certificada.

Glicerina dorigen vegetal.

Com es fa servir Protector Solar Mineral a Spray SPF50 I+M?

Agitar bé abans de fer servir. Polvoritzar generosament sobre la pell i estendre abans de sortir al sol.

Per a una protecció solar òptima, repetiu l'aplicació a intervals regulars.

L'esprai solar mineral Sun Protect amb protecció SPF 50 és resistent a l'aigua, però la protecció s'ha de repetir després de cada estança a l'aigua.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1988, I+M NATURKOSMETIK BERLIN combina la tradició i el coneixement de l'eficàcia de les plantes amb amor i passió per la natura per oferir productes de cura de la pell i el cabell. Amb un alt nivell de compromís social i motivació ecològica, porten més de 35 anys operant des de la seva casa a Berlín.


I+M NATURKOSMETIK BERLIN, cosmètics naturals d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la equitat, la qualitat orgànica i la filosofia vegana. Amb aquestes premisses, produeixen cosmètics naturals certificats per BDIH per a una cura efectiva de la pell i el cabell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda