Preu reduït! Protecció Solar Natural Mineral SPF30 - Sol de Ibiza - 100 grams

Fabricante:

Sol de Ibiza Sol de Ibiza

Protecció Solar Natural Mineral SPF30 - Sol de Ibiza - 100 grams

224379

Nou

Protector solar sòlid i ecològic que protegeix la teva pell dels raigs UVA i UVB, i la llum blava. La seva fórmula, basada en Òxid de Zinc no nano, és apta per a tot tipus de pells i edats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,36€

IVA inclòs

24,00€ IVA inclòs

-11%

21,36 € / 100 g

Més informació

Protecció Solar Natural Mineral SPF30 Sol d'Eivissa

El teu aliat natural contra el sol, respectuós amb la pell i el planeta.

Què és Protecció Solar Natural Mineral SPF30 Sol dEivissa?

Descobriu la meravellosa sensació de protegir la vostra pell de manera natural amb el Protector Solar Mineral SPF30 de Sol d'Eivissa. Aquest producte sòlid sense aigua, d'origen ecològic, us ajudarà a mantenir la vostra pell protegida i cuidada .

Per utilitzar-la, simplement pren una petita quantitat amb els teus dits, fes-la massatges al palmell de la mà i aplica-la a la pell. En contacte amb la calor de la pell, la crema es torna cremosa i suau, fàcil d'estendre. L'eficàcia del producte rau en el filtre mineral, l'Òxid de Zinc no nano, que és respectuós amb la teva pell i net per al planeta .

Aquest ingredient proporciona una protecció d'ampli espectre contra els raigs UVA i UVB , així com contra la llum blava. El producte ve en un embalatge reciclable, reutilitzable infinitament, reflectint el compromís de la marca amb la sostenibilitat. Adequat per a tots els membres de la família, tant adults com nens, i per a tota mena de pells, aquest protector solar serà el teu aliat perfecte per als dies assolellats.

Ingredients:

Triglicèrid caprílic/càpric, oli de Cocos nucifera (*), òxid de zinc (20%), sílice, Euphorbia cerifera cera, àcid polihidroxiesteàric, acetat de tocoferil, suc de fulla d'Aloe barbadensis (*), Oli de sem (*), Oli de Prunus amygdalus dulcis, Extracte de flor de Calendula officinalis (*), Oryzanol, Tocoferol, Palmitat d'ascorbilo, Lecitina, Àcid cítric.

(*) Ingredients procedents de l'agricultura ecològica

Com es fa servir Protecció Solar Natural Mineral SPF30 Sol d'Eivissa?

Escalfeu el producte al palmell de la mà abans d'utilitzar-lo. Adequat per a ús diari.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012, Sol de Ibiza ofereix protectors solars minerals orgànics d'alta qualitat. Aquest moviment cap a un futur més sostenible es basa en ingredients naturals i ecològics, lliures de crueltat animal.


Sol de Ibiza, la protecció solar que cuida del planeta


La seva filosofia es sustenta en la sostenibilitat, integritat, recerca i respecte per al medi ambient. Com a marca líder a Europa, destaquen en el mercat de protectors solars minerals orgànics certificats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda