Preu reduït! Bàlsam Nutritiu Home Bio - Cattier - 90 grams

Fabricante:

Cattier Cattier

Bàlsam Nutritiu Home Bio - Cattier - 90 grams

226500

Nou

Bàlsam nutritiu per a barba i cabell amb extractes d'olivera i sempreviva ecològics, suavitza i enforteix, deixant els cabells flexibles i saludables.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,52€

IVA inclòs

20,85€ IVA inclòs

-11%

20,58 € / 100 g

Més informació

Bàlsam Nutritiu Home Bio Cattier

Fortalesa i suavitat natural per a la teva barba i cabell, a cada aplicació.

Què és Bàlsam Nutritiu Home Bio Cattier?

El Bàlsam Nutritiu per a Home de Bio Cattier és una fórmula exclusiva dissenyada per a la cura integral de la barba i el cabell . Aquest producte, enriquit amb extractes ecològics de fulles d'olivera i sempreviva, juntament amb oli de ricí, proporciona una nutrició profunda, suavitzant i enfortint tant la barba com el cabell .

Els ingredients actius ecològics seleccionats creen una base 100% activa que no només millora la flexibilitat i suavitat de la barba i el cabell , sinó que també contribueix a enfortir la fibra capil·lar, promovent un aspecte més saludable i vigorós . Ideal per als que busquen tenir cura de la seva imatge amb productes naturals i eficaços, aquest bàlsam assegura un acabat suau i flexible, facilitant el pentinat i el maneig diari de la barba i el cabell .

Ingredients:

Butyrospermum Parkii Butter**, C10 -18 Triglycerides, Ricinus Communis Seed Oil**, Olus Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil**, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters***, Trihydroxystearin, Hydrogenated Vegetable Oil, Parfum, Candel Tocopherol, Olea Europaea Leaf Extract**, Sempervivum Tectorum Extract**, Limonene, Isoeugenol.

** Ingredient procedent d'agricultura ecològica. 100% del total dels ingredients són dorigen natural. 60% del total dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Bàlsam Nutritiu Home Bio Cattier?

Agafar una mica de producte, escalfar-lo amb el palmell de la mà i aplicar-lo sobre els cabells i/o la barba secs o humits per donar-los forma.

Presentació:

Envàs de 90 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda