Preu reduït! Cura Facial 3en1 Home Bio - Cattier - 50 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Cura Facial 3en1 Home Bio - Cattier - 50 ml

226499

Nou

Cura facial 3en1 amb extracte d'olivera i àloe vera, hidrata, calma irritacions de l'afaitada i protegeix la pell, deixant-la suau i confortable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,42€

IVA inclòs

22,95€ IVA inclòs

-11%

40,84 € / 100 ml

Més informació

Cura Facial 3en1 Home Bio Cattier

Hidratació, protecció i confort en un sol gest per a lhome modern.

Què és Cura Facial 3en1 Home Bio Cattier?

La Cura Facial 3en1 per a Home de Bio Cattier és una solució orgànica completa, dissenyada específicament per a la cura de la pell masculina .

Enriquit amb extracte de fulles d'olivera ecològica, àloe vera, i una selecció acurada d'olis vegetals com el d'oliva i babasú , aquest producte ofereix una hidratació profunda mentre calma les irritacions causades per l'afaitat .

La seva fórmula única, que incorpora el poder antioxidant i reparador de la sempreviva i l'olivera, està pensada per protegir la pell contra les agressions externes diàries, mantenint-la suau, flexible i confortable . Amb una base orgànica 100% activa, aquesta cura facial no només calma i regenera l'epidermis, sinó que també promou una pell més saludable i resistent.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Behenate, Orbignya Oleifera Seed Oil**, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Microcrystalline Cellulose, ice** , Benzyl Alcohol, Parfum, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder**, Hydrogenated Vegetable Oil, Linalool, Candelilla Cera, Tocopherol, Olea Europaea Leaf Extract**, Limonene, Isoeugenol.

** Ingredient procedent d'agricultura ecològica. El 98% del total dels ingredients són d'origen natural. 72% del total dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Cura Facial 3en1 Home Bio Cattier?

Aplicar per tot el rostre i el coll nets. Es pot utilitzar després de l'afaitada, una vegada que la pell s'hagi assecat del tot.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda