Preu reduït! Gel d'Afeitat Home Bio - Cattier - 150 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Gel d'Afeitat Home Bio - Cattier - 150 ml

226497

Nou

Gel d'afaitat amb extractes d'olivera i sempreviva ecològics, ofereix una afaitat suau que calma i protegeix la pell, mantenint-la hidratada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,76€

IVA inclòs

14,50€ IVA inclòs

-11%

8,51 € / 100 ml

Més informació

Gel d'Afaitat Home Bio Cattier

Confort i protecció natural per a un afaitat suau i perfecte.

Què és Gel d'Afeitat Home Bio Cattier?

El Gel d'Afaitat per a Home de Bio Cattier està dissenyat per transformar cada afaitat en una experiència còmoda i eficaç, apta per a tot tipus de pells .

Aquest gel escumós facilita un afaitat apurat , alhora que protegeix la pell d'irritacions gràcies a la seva composició única. Enriquit amb extractes ecològics de fulles d'olivera i sempreviva, i enfortit amb àloe vera, el gel proporciona una base 100% activa i orgànica que calma i regenera l'epidermis .

Aquest poderós trio d'ingredients naturals assegura que la pell no només quedi protegida durant l'afaitada, sinó també notablement hidratada i suau després . Ideal per a la cura diària, el Gel d'Afeitat de Bio Cattier és un aliat essencial per mantenir una pell saludable i lliure d'irritacions .

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Diglycerin, Erythritol, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Làctic Acid, Sempervivum Tectorum Leaf Juice**, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder**, Sodium Leve Europaea Leaf Extract** .

** Ingredient procedent d'agricultura ecològica. El 97% del total dels ingredients són d'origen natural. 33% del total dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Gel d'Afeitat Home Bio Cattier?

Aplicar sobre la barba prèviament humitejada amb aigua tèbia. Fer un massatge durant uns minuts fins que el gel es transformi en una fina escuma. Afaitar-se i esbandir la cara amb aigua tèbia. Assecar bé la pell. En cas de contacte amb els ulls esbandiu-lo amb abundant aigua.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda