Preu reduït! Crema Hidratant amb Ginebre Bio - Irati - 50 ml

Fabricante:

Irati Irati

Crema Hidratant amb Ginebre Bio - Irati - 50 ml

225128

Nou

Crema Hidratant amb Ginebre Bio Irati: Revitalització i suavitat per a la pell masculina.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,86€

IVA inclòs

20,95€ IVA inclòs

-10%

37,72 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant amb Ginebre Bio Irati

El toc de cura que la teva pell masculina mereix.

Què és Crema Hidratant amb Ginebre Bio Irati?

La Crema Hidratant amb Ginebre Bio Irati està específicament formulada per a les necessitats úniques de la pell masculina .

Aquesta crema de cura facial no només proporciona una hidratació perllongada , sinó que també revitalitza i suavitza la pell gràcies a la potència del ginebre . La textura lleugera i d'absorció ràpida s'adapta perfectament al ritme de vida de l'home modern, deixant el rostre fresc i lliure de residus grassos.

A més, la combinació d'ingredients bioactius actua com a escut protector contra les agressions diàries del medi ambient. El resultat és una pell masculina saludable, vibrant i ben cuidada.

Ingredients:

Aigua, sàlvia* extracte de fulles, oli de jojoba*, glicerina vegetal, oli de llavor de raïm*, oli de germen de blat*, mantega de karité*, monoestearat de gliceril, plata col·loïdal, alcohol*, àloe vera* extracte de fulles, calèndula* extracte de flors, castanyer d'índies* extracte de llavors, pantenol, àcid cítric, alcohol cetílic, oli essencial de ginebre*, alcohol bencílic, àcid dihidroxiacètic, goma xantana, oli essencial d'arbre de te*, àcid hialurònic, àcid dihidroxiacètic, sorbat potàssic, àcid cítric.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants, ni perfums sintètics. Sense parabens.

Com es fa servir Crema Hidratant amb Ginebre Bio Irati?

Ús tòpic.

Aplicar a tot el rostre, al matí ia la nit. Realitzar un suau massatge amb els rovells dels dits fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda