Preu reduït! Betaïna HCl Pepsina - Pure Encapsulations - 90 càpsules

Betaïna HCl Pepsina - Pure Encapsulations - 90 càpsules

224176

Nou

Complement alimentari que proporciona una font d'àcid clorhídric i pepsina, afavorint una millor digestió i absorció de nutrients.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

35,45€

IVA inclòs

36,29€ IVA inclòs

-2%

0,39 € / ud

Més informació

Betaïna HCl Pepsina Pure Encapsulations

Millorant la teva digestió, un mos al mateix temps.

Què és Betaïna HCl Pepsina Pure Encapsulations?

La Betaïna HCl Pepsina és un complement alimentari que proporciona una font d'àcid clorhídric i pepsina, un enzim proteolític.

La Betaïna HCl és una molècula constituïda per betaïna i àcid clorhídric, que pot ajudar a millorar la digestió i l'absorció de nutrients en augmentar l'acidesa de l'estómac . Això pot ser especialment beneficiós per a les persones que tenen una baixa producció d'àcid estomacal .

La pepsina, per altra banda, és un enzim que ajuda a descompondre les proteïnes en pèptids més simples, facilitant la seva digestió . Per tant, aquest complement pot ajudar a millorar la digestió de les proteïnes ia alleujar problemes digestius associats a una baixa producció d'àcid estomacal.

Ingredients:

Hidroclorur de betaïna, agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), agent de càrrega (cel·lulosa), pepsina porcina, antioxidant (palmitat d'ascorbil).

Composició (per 2 càpsules):

Betaïna HCl 1040 mg
Pepsina 42 mg

Com es fa servir Betaïna HCl Pepsina Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula dues vegades al dia amb els àpats.

No han de ser consumits per nens, dones embarassades o en període de lactància. Si teniu algun problema de salut, patiu úlceres estomacals o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda