Preu reduït! L3 - Robis Laboratorios - 60 comprimits

L3 - Robis Laboratorios - 60 comprimits

224045

Nou

L3, amb Sen, afavoreix una òptima salut digestiva, regula el trànsit intestinal i ofereix beneficis depuratius. Ideal per a un sistema digestiu saludable i equilibrat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,99€

IVA inclòs

10,65€ IVA inclòs

-25%

0,13 € / ud

Més informació

L3 Robis Laboratoris

Harmonia i benestar pel teu sistema digestiu.

Què és L3 Robis Laboratoris?

L3 és un complement alimentari especialment dissenyat per afavorir una salut digestiva òptima . Formulat amb Sen, una planta medicinal famosa per les seves propietats laxants, aquest producte ajuda a regular el trànsit intestinal ia mantenir la funció digestiva en equilibri .

És ideal per a persones que pateixen de restrenyiment ocasional o busquen una solució natural per millorar la seva digestió . A més de les seves propietats digestives, el Sen també es coneix pels beneficis depuratius, ajudant a netejar i desintoxicar l'organisme. Amb L3, pots ajudar el teu cos a mantenir-se en harmonia de manera saludable i natural.

Ingredients:

Sen en pols (Cassia angustifolia Vahl. fulles), Fumària en pols (Fumaria officinalis L. part aèria), Menta en pols (Mentha x piperita L. fulles), Antiaglomerants (goma aràbiga i diòxid de silici).

Com es fa servir L3 Robis Laboratoris?

Prendre 2 comprimits diaris després del sopar, ingerits amb una quantitat suficient daigua, durant cicles de 8 a 10 dies.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits de 350 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda