Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Espelma Cera de Soja, Forns casolans - La Bona Salut

223420

Nou

La Vela de Cera de Soja, Forn casolana, evoca aromes de recent fornejat amb la seva fragància càlida i acollidora. Feta de cera de soja ecològica, crema de manera neta i és perfecta per crear un ambient casolà en qualsevol espai.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,90€

IVA inclòs
1,05 € / 100 ml

Més informació

Espelma Cera de Soja, Forns casolans

Unes 35 hores.

Què és Vela Cera de Soja, Forns casolans?

La Vela de Cera de Soja, Forn casolana, és un encantador complement per a la seva llar que evoca el càlid i deliciós aroma de recent fornejat. Feta de cera de soja ecològica, aquesta espelma és una opció sostenible i lliure de tòxics que crema de manera neta i uniforme.

Amb la seva fragància acollidora i nostàlgica, aquesta espelma crea un ambient casolà i reconfortant, perfecte per gaudir a qualsevol espai de casa seva. Ideal per relaxar-se després d'un llarg dia, la Vela de Cera de Soja, Forn casolana, us transportarà a moments de gaudi i dolçor a la cuina.

Com es fa servir Vela Cera de Soja, Forns casolans?

  1. Col·loqueu l'espelma sobre una superfície plana, estable i resistent a la calor, allunyada de corrents d'aire, materials inflamables i nens o mascotes.
  2. Assegureu-vos que la metxa estigui centrada i retallada a una longitud d'aproximadament 0.6 cm (1/4 de polzada).
  3. Encén la metxa amb un encenedor o llumins, i permet que l'espelma cremi uniformement, fonent tota la superfície de la cera abans d'apagar-la. Això evitarà que la cera s'acumuli a les vores i assegurarà una combustió més uniforme en futurs usos.
  4. No deixeu l'espelma encesa durant més de 4 hores seguides i mai la deixeu desatesa.
  5. Quan la vela s'hagi consumit fins a deixar aproximadament 1 cm (1/2 polzada) de cera al fons, apaga la vela i deixa que es refredi del tot. Després, retira la cera restant amb cura i neteja el recipient per reutilitzar-lo o rebutjar-lo adequadament.

Presentació:

Envàs de 1 espelma.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda