Preu reduït! Reina Reial Ecodefenses Bio - Robis - 30 butllofes

Reina Reial Ecodefenses Bio - Robis - 30 butllofes

225624

Nou

Reina Real Ecodefenses Bio en butllofes, amb gelea reial i extractes ecològics, reforçant el sistema immune amb vitamines A, C, B12.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,46€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-14%

0,85 € / ud

Més informació

Reina Reial Ecodefenses Bio Robis

Enforteix la teva Immunitat amb el Poder de la Natura.

Què és Reina Real Ecodefenses Bio Robis?

Reina Reial Ecodefenses Bio de Robis, presentat en 30 butllofes bebibles, és un complement nutricional que combina el millor de la gelea reial ecològica amb extractes naturals de pròpolis, equinàcia i farigola, tots d'origen ecològic .

Aquest potent elixir està enriquit amb vitamines A, C i B12, elements clau per a l'enfortiment del sistema immunològic . La gelea reial , un superaliment conegut per les seves propietats revitalitzants, s'uneix a les propietats immunoestimulants del pròpolis, l'equinàcia i la farigola per formar una defensa robusta contra els agents externs .

La glicerina vegetal ecològica afegeix una textura suau, assegurant una agradable experiència en prendre'l. Ideal per a aquells que busquen millorar el seu benestar general, Reina Real Ecodefensas Bio és una opció saludable i natural per cuidar el cos des de dins .

Ingredients:

Per ampolla: Aigua osmotitzada, Glicerina vegetal ecològica, Gelea reial fresca ecològica 500 mg, extracte sec de Pròpoli ecològic 2:1 100 mg, extracte sec d'Equinàcia ecològica 5:1 (Echinacea purpurea L. Moench. s'arrel) de Farigola ecològica al 5% d'àcid rosmarínic (Thymus vulgaris L. part aèria) 100 mg, Vitamina A (acetat de retinil) 800 μg RE, Vitamina C (àcid L-ascòrbic) 80 mg, Vitamina B12 (cianocobalamina) 2, μg.

Com es fa servir Reina Real Ecodefenses Bio Robis?

Prendre 1 ampolla al dia al matí amb dejú, sola, amb aigua o suc. Buideu el contingut de l'ampolla en un got, trenqueu les dues puntes a l'alçada de l'anell amb el cercle de plàstic que conté la caixa.

Agiteu-vos abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 30 butllofes bebibles de 10 ml envasades hermèticament, protegides de la llum i dels agents contaminants; garantint un producte amb tots els ingredients, de la màxima qualitat i efectivitat.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda