Preu reduït! Reina Reial Ecosenior Bio - Robis - 30 butllofes

Reina Reial Ecosenior Bio - Robis - 30 butllofes

225625

Nou

Reina Real Ecosenior Bio en butllofes, amb gelea reial i extractes ecològics, enforteix el sistema immunitari amb vitamines A, D, B12.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,08€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-26%

0,74 € / ud

Més informació

Reina Reial Ecosenior Bio Robis

Vitalitat i Defensa Natural a Cada Ampolla.

Què és Reina Real Ecosenior Bio Robis?

Reina Real Ecosenior Bio de Robis és un complement en format de butllofes bebibles , que combina la potència de la gelea reial ecològica amb extractes de pròpolis, equinàcia, vinya i rusc, també d'origen ecològic. Enriquit amb vitamines A, D i B12, aquest producte és un aliat excepcional per enfortir el sistema immunològic .

La gelea reial , coneguda per les seves propietats nutritives i revitalitzants , s'uneix a l' acció protectora del pròpolis i als beneficis de l'equinàcia, vinya i rusco, creant una fórmula potent i efectiva .

A més, la glicerina vegetal ecològica assegura una textura agradable i una absorció fàcil. Ideal per a gent gran o aquells que busquen un impuls addicional per a la seva salut, Reina Real Ecosenior Bio és una opció convenient i natural per mantenir el benestar general .

Ingredients:

Per ampolla : Aigua osmotitzada, Glicerina vegetal ecològica, Gelea real fresca ecològica 500 mg, extracte sec de Pròpoli ecològic 2:1 75 mg, extracte sec 5:1 d'Equinàcia ecològica (Echinacea purpurea L. Moench. arrel) al 4% de polifenols de Vid ecològica (Vitis vinifera L. fulla) 75 mg, extracte sec 5:1 de Rusco ecològic (Ruscus aculeatus L. rizoma) 75 mg, Vitamina A (acetat de retinil) 800 μg RE, Vitamina D ( colecalciferol) 5 μg, Vitamina B12 (cianocobalamina) 2,5 μg.

Com es fa servir Reina Real Ecosenior Bio Robis?

Prendre 1 ampolla al dia al matí amb dejú, sola, amb aigua o suc. Buideu el contingut de l'ampolla en un got, trenqueu les dues puntes a l'alçada de l'anell amb el cercle de plàstic que conté la caixa.

Agiteu-vos abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 30 butllofes bebibles de 10 ml envasades hermèticament, protegides de la llum i dels agents contaminants; garantint un producte amb tots els seus ingredients, de la màxima qualitat i efectivitat.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda