Fabricante:

Tek Tek

Peine Petit Pua Estreta - Tek

218919

Nou

Pinta de fusta amb pues estretes per a un desenredo suau, massatge capil·lar i millora de la salut del cabell. Hipoalergènic i antiestàtic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,50€

IVA inclòs
14,50 € / ud

Més informació

Peine Petit Pua Estreta Tek

Tek: Bellesa natural i cura capil·lar a cada passada.

Què és Peine Petit Pua Estreta Tek?

El Peine Petit Pua Estreta de Tek és un exemplar destacat dins de la gamma de productes per a la cura capil·lar. Fabricat artesanalment amb fusta d'alta qualitat, aquesta pinta no només desenreda els cabells sense estrebades gràcies a les seves pues perfectament polides, sinó que també ofereix beneficis terapèutics únics.

La seva estructura porosa proporciona un massatge capil·lar estimulant, millorant la circulació sanguínia i promovent un cabell més fort i saludable . A més, absorbeix l'excés de greix i impureses, contribuint a la neteja i la bellesa dels cabells.

Tractat amb cera vegetal de carnaúba i oli de llinosa, és resistent a l'aigua, cosa que facilita la neteja amb aigua tèbia i sabó neutre . Aquesta pinta combina la funcionalitat amb el respecte pel medi ambient, sent hipoalergènic i antiestàtic, cosa que el fa ideal per a un ús diari saludable i natural.

Com es fa servir Peine Petit Pua Estreta Tek?

Per pentinar els cabells.

Presentació:

Envàs d'una unitat de pinta petita de pua estreta.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda