Fabricante:

Khadi Khadi

Termòmetre analògic de vidre i fusta sense mercuri - Khadi

224501

Nou

Termòmetre analògic Khadi amb mànec de fusta i vidre. Dissenyat per a la preparació precisa de tints naturals Khadi. Funciona amb ethyl-alcohol de vi i mesura fins a 110 ° C. Lliure de mercuri.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,50€

IVA inclòs
15,50 € / 100 g

Més informació

Termòmetre analògic de vidre i fusta sense mercuri Khadi

Khadi, lelecció natural per a la preparació perfecta de tints.

Què és Termòmetre analògic de vidre i fusta sense mercuri Khadi?

El termòmetre analògic de vidre i fusta Khadi és el complement ideal per als que busquen precisió en la preparació de tints naturals. Dissenyat especialment per mesurar la temperatura exacta de l'aigua (50º/90º) en preparar la pasta de tints naturals Khadi , aquest termòmetre és essencial per obtenir els resultats desitjats.

Està construït amb materials d'alta qualitat, oferint un mànec de fusta resistent i un tub de vidre clar . Una de les seves característiques més destacades és que no conté mercuri , un metall pesant que pot ser perjudicial per a la salut i el medi ambient. En el seu lloc, funciona amb ethyl-alcohol de vi , cosa que el converteix en una opció més segura i ecològica.

El rang de mesurament fins a 110 ° C permet que sigui versàtil i es pugui fer servir en diverses aplicacions, no només per a la preparació de tints, sinó també per a altres necessitats a la llar o el taller.

Amb el disseny elegant i funcionalitat superior, el termòmetre analògic de vidre i fusta Khadi garanteix precisió i durabilitat en una sola eina.

Com es fa servir Termòmetre analògic de vidre i fusta sense mercuri Khadi?

  • Preparació: Assegureu-vos que el termòmetre estigui net i en bon estat. Si s'ha emmagatzemat en un lloc fred, deixeu-lo aclimatar a la temperatura ambient durant uns minuts abans d'utilitzar-lo.
  • Agitar: Amb el termòmetre sostingut per l'extrem, doneu-li diversos moviments ràpids i curts de canell per assegurar-se que el líquid (que no és mercuri en aquest cas) estigui per sota de la temperatura més baixa que mostra l'escala.
  • Submergir a la Barreja: Submergiu la punta del termòmetre a l'aigua per al tint que voleu mesurar, assegurant-vos que no toqueu el fons o els costats del recipient, ja que això podria afectar la lectura.
  • Esperar: Deixeu que el termòmetre reposi a l'aigua durant uns minuts per obtenir una lectura precisa.
  • Llegir: Observeu el nivell al qual arriba el líquid al tub del termòmetre. Aquesta serà la temperatura de laigua.
  • Neteja: Netegeu el termòmetre amb un drap net i sec després de cada ús.
  • Emmagatzematge: Deseu el termòmetre en un lloc segur on no estigui exposat a canvis extrems de temperatura i on no es pugui trencar fàcilment.

Presentació:

Envàs de 1 unitat.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda