Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Llum de Sal Bol - La Bona Salut - 3,5 kg

225251

Nou

Elegant i funcional amb pedres de sal, connexió a corrent i bombeta de baix consum.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,95€

IVA inclòs

Més informació

Llum de Sal Bol

Il·lumina i Enriqueix el teu Espai amb la Làmpada de Sal Bol.

Què és Llum de Sal Bol?

La Làmpada de Sal Cuenco és un objecte decoratiu únic i funcional. Dissenyada amb una forma de bol sobre una base de fusta circular, aquest llum conté al seu interior petits trossos de pedra de sal , que en il·luminar-se, emeten una brillantor càlida i acollidor .

Ve equipada amb un cable d'alimentació de 120 cm que es connecta al corrent, facilitant-ne l'ús a qualsevol espai de la llar o l'oficina. Inclou una bombeta de baix consum de 15v, garantint una il·luminació eficient i ambiental. Aquest llum no només serveix com un element decoratiu atractiu, sinó que també es creu que ofereix beneficis per a la salut, com millorar la qualitat de l'aire i proporcionar un efecte calmant, cosa que la converteix en una addició ideal per a un ambient relaxat i saludable.

Com es fa servir Làmpada de Sal Bol?

Substituir la bombeta:

  • Desconnecteu el cable abans de substituir la bombeta. Girar el suport i tregui el porta bombeta aprox. 2 cm del llum i premeu els molls amb el polze i l'índex. Traieu el porta bombeta i reemplaceu completament la bombeta. Després inseriu el porta bombeta dins del forat del llum de sal prement els ressorts i girar el suport.
  • No utilitzeu el llum a les habitacions humides oa l'exterior. El llum de sal pot extreure l'aigua durant la temporada de pluja o en zones de gran humitat. Netejar amb un drap sec. No fer servir mai aigua o drap humit. En cas de fer-se malbé el cable aquest ha de ser substituït per personal qualificat.
  • Si us plau utilitzar bombetes adequades d'un màxim de 15w E14.

Presentació:

Envàs duna unitat de llum de sal en forma de bol.

Inclou: Cable alimentació amb connexió al corrent (120 cm). Bombeta de baix consum (15v).

Mesures i pes aproximat:

Alçada: 15 cm.

Ample/Diàmetre: 20 cm.

Pes: 3,5 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda